Çözüldü Lore karışıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GorkemBaşkan

VPS:ON
Elmaslar
86
Kod:
command /statskazma [<text>]:
    trigger:
        if arg 1 is "ac":
            if player has permission "{@vipmenustatskazmaperm}":
                if player's tool is pickaxe:
                    if player has pickaxe:
                        if tool's name is "{@Vip}" or "{@Vip+}" or "{@MVip}" or "{@MVip+}" or "{@HVip}" or "{@HVip+}":
                            set {vipmenu.kazma.stats.%player%} to true
                            set {stats.kapalı.%player%} to "&cStatü kapalı"
                            set lore of tools to "&f&m----------------------||&f||&a> Kırdığınız bloklar||&f||&7Taş &7: &e%{kazma.0.%player%}%||&cGranit &7: &e%{kazma.1.%player%}%||&fDiorit &7: &e%{kazma.3.%player%}%||&7Andezit &7: &e%{kazma.5.%player%}%||&f||&f||&d> Madenler||&f||&8Kömür &7: &e%{kazma.komur.%player%}%||&fDemir &7: &e%{kazma.demir.%player%}%||&6Altın &7: &e%{kazma.altin.%player%}%||&3Lapis &7: &e%{kazma.lapis.%player%}%||&cRedstone &7: &e%{kazma.redstone.%player%}%||&bElmas &7: &e%{kazma.elmas.%player%}%||&f||&f&m----------------------"
                            send player title "&7Kazma statü" with subtitle "&aAktif"
                        else:
                            send "&3Alfa&bNW: &cMalesef hiç &aVIP &ckazmanız yok."
                    else:
                        send "&3Alfa&bNW &cSadece kazmalar için geçerli."

if arg 1 is "kapat":
            if player has permission "{@vipmenustatskazmaperm}":
                if player's tool is pickaxe:
                    if player has pickaxe:
                        if tool's name is "{@Vip}" or "{@Vip+}" or "{@MVip}" or "{@MVip+}" or "{@HVip}" or "{@HVip+}":
                            set {vipmenu.kazma.stats.%player%} to false
                            set lore of pickaxes to "%{stats.kapalı.%player%}%"
                            send player title "&7Kazma statü" with subtitle "&cKapalı"

Mesla {@vip} kazmasında statü açıldığı zaman {@mvip} kazmasında kapatıldığında lore ona geçior ve sadece envanterinde ki {@Vip}" or "{@Vip+}" or "{@MVip}" or "{@MVip+}" or "{@HVip}" or "{@HVip+} isimli kazmaların hepsinde aynı lore yazmalı aynı anda yani

Şöyle olmalı yani

eğer stats kazma aktifse
envanterindeki tüm {@Vip}" or "{@Vip+}" or "{@MVip}" or "{@MVip+}" or "{@HVip}" or "{@HVip+} adlı kazmaların loresi değişecek
eğer envanterinde {@Vip}" or "{@Vip+}" or "{@MVip}" or "{@MVip+}" or "{@HVip}" or "{@HVip+} adlı kazmalardan 1 tanesi bile yoksa lore değişmiyecek sadece vip kazmalara özgü olmalı.

birde şu lore karışmasını nasıl çözerim ?

Son düzenleme:
Ruby:
options:
    defaultlore:""
    lore1:"VIP"
    lore2:"MVIP"
    lore3:"MVIP+"
loop all items in player's inventory:
    loop-item is pickaxe:
        loop-item of line 1 of lore is "{@lore1}" or "{@lore2}" or "{@lore3}":
            set loop-item of line 1 of lore to "{@defaultlore}"
Algoritmayı verdim gerisini halledersin skript bilgin var zaten.

Ruby:
options:
    defaultlore:""
    lore1:"VIP"
    lore2:"MVIP"
    lore3:"MVIP+"
loop all items in player's inventory:
    loop-item is pickaxe:
        loop-item of line 1 of lore is "{@lore1}" or "{@lore2}" or "{@lore3}":
            set loop-item of line 1 of lore to "{@defaultlore}"
Algoritmayı verdim gerisini halledersin skript bilgin var zaten.

dostum çok saol ama aradığım şey bu değil.

Bak anlatayım şimdi ben bir kazma yaptım ismi VİP kazma loresi ise çok uzun ve her vip için lore değişiyor oraya kadar herşey tamam yani şöyle essentials kitlerden lore ayarladım her kit için farklı yani öyle diyeyim

ancak VİP kitindeki kazma ile stats açtığımda lore değişiyor stats çıkıyor kazmada ama diğer VIP kazmalarda çıkmıyor aynı anda bide eğer VIP kazmasında statü aktif ettiysem MVIP kazmasında kapattyısam O Vıp kazmasının loresi MVIP kazmasına geçiyor bu sefer.
anladın mı yani istediğim kullandığı kazmanın ismi neyse eğer onun loresini o kazmaya versin yani kazmanın ismmi neyse loresi eski loresi olsun VIP loresini MVIP loresine geçiyor geçmesin kazmanın eğer ismi VIP ise loresi zzz ise statsı kapattığımda VIP KAZMASI loresi zzz Eğer varsa envanterinde MVIP kazmasının loresi de vvv olsun yani statsı VIP kazmasıyla açtığımda MVIP kazmasıyla kapattığımda VIP loresi MVIP loresi olmasın :D

pek anlamadım loop-item's name mi diyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl