Bulundu LORDOFLAST - EKİBİNİ TOPLUYOR ! - TIKLA !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adınız : Cemil
Soyadınız : Canbaz
Yaşınız : 14
İstediğiniz bölüm : Moderator
Faction ile alakalı tecrübeniz : Ben Faction'u yaklaşık 2 yıldır biliyorum ve oynamaktan zevk alıyorum.Ve Skyblock'u daha çok seviyorum.
Kaç sunucuda olmak istediğiniz yetkide oldunuz ?: 4
Kendinizden bahsedin : Ben minecraft oynamayı seven birisiyim.Bir ara skripter olmuşluğum vardır.Satışlar çok olmadığı için bıraktım ve Yardım ettiğim serverlarda vardır.
Oyun bilginiz : 7.5/10
İşinizde olan bilginiz : ben moderatorlüğü cogu serverda yaptım komutları aynı olduğunu düşünüyorum ve gerekirse diğerlerinide öğrenebilirim.
Aktiflik süreniz : 3.5 Saat
İletişim Adresiniz : Leon Goretzka#0857[DOUBLEPOST=1518529250,1518529106][/DOUBLEPOST]Adınız : Cemil
Soyadınız : Canbaz
Yaşınız : 14
İstediğiniz bölüm : Moderator
Faction ile alakalı tecrübeniz : Ben Faction'u yaklaşık 2 yıldır biliyorum ve oynamaktan zevk alıyorum.Ve Skyblock'u daha çok seviyorum.
Kaç sunucuda olmak istediğiniz yetkide oldunuz ?: 4
Kendinizden bahsedin : Ben minecraft oynamayı seven birisiyim.Bir ara skripter olmuşluğum vardır.Satışlar çok olmadığı için bıraktım ve Yardım ettiğim serverlarda vardır.
Oyun bilginiz : 7.5/10
İşinizde olan bilginiz : ben moderatorlüğü cogu serverda yaptım komutları aynı olduğunu düşünüyorum ve gerekirse diğerlerinide öğrenebilirim.
Aktiflik süreniz : 3.5 Saat
İletişim Adresiniz : Leon Goretzka#0857

Sonuçlar Ne Zaman Açıklanacak ?

lord hocam cumartesi 12 pazar 13 saat aktif olabiliyorum

Adınız : Furkan
Soyadınız : Özcan
Yaşınız : 15
İstediğiniz bölüm : Oyun içi sorumlu (Moderatör)
Faction ile alakalı tecrübeniz : Birçok faction sunucusunda görev yaptığım için tecrübem yüksek.
Kaç sunucuda olmak istediğiniz yetkide oldunuz ?: Minecraftta 2 yıl önce başladım onu göz önünde bulundurursak saymadım fakat bi 30-40 var diye düşünüyorum.
Kendinizden bahsedin : Liseye gidiyorum,çalışkanım üyelere yardım etmeyi ve onlarla sohbet etmeyi severim.
Oyun bilginiz : 2 yıllık oyun bilgim vardır bu bilgilerin içinde: plugin ve skript mevcuttur.
İşinizde olan bilginiz : Belirttiğim üzere 2 yıllık bir tecrübem vardır bilgilerim ise : Plugin , Skript.
Aktiflik süreniz : Haftada 25 saat aktif olurum. Günde 5 saat.
İletişim Adresiniz: Discord : iSuperNatural#6347 Skype : tryenilmez.pluginer

Sonuçlar Bugün Açıklanacaktı. Buldunuzmu ?

Adınız :Özcan
Soyadınız :Koyuncu
Yaşınız : (yaşınıza göre almıyoruz fakat gerekli ) 15
İstediğiniz bölüm :Moderatör
Faction ile alakalı tecrübeniz :Factiondan anlarım klanlar vs.
Kaç sunucuda olmak istediğiniz yetkide oldunuz ?: baya oldu nerdeyse 20
Kendinizden bahsedin :Minecraftı 5 yıldır oynuorum . Ençok Factionu severim. Müzik dinlemeyi severim
Oyun bilginiz :komutlar filan anlarım hep factionda klandanda anlarım.
İşinizde olan bilginiz :Modlar genellikle serverlarla ilgilenir. Serverda sorun varsa düzeltir oyunculara destekçi olur yani rehber in yapamadığı şeyleri yapabilir.
Aktiflik süreniz :Hafta içleri bazen 30 dk 1 saat hafta sonları 3-4 saat
İletişim Adresiniz : (DİSCORD / SKYPE) : Amaçsız Özcan#0998 skype: ozcan1736
Eğer Buiderse Yaptığınız 3 yapının resmi. yok
Eğer Java Coder ise kodladığınız 1 javayı bize tanıtın. yok
Eğer Scripter ise kodladığınız 1 scripti bize tanıtın. yok
Eğer skripter ise kodladığınız 2 skripti bize tanıtın. yok

İYİ GÜNLER DİLERİM -MADNW-EKİBİ-[DOUBLEPOST=1519597756,1519597599][/DOUBLEPOST]Adınız : Ahmet
Soyadınız : Çetin
Yaşınız : (yaşınıza göre almıyoruz fakat gerekli ) 27
İstediğiniz bölüm : Builder
Faction ile alakalı tecrübeniz : Kısaca Özet Geçeyim Küçüklükten Beri Oynadığım Tür.
Kaç sunucuda olmak istediğiniz yetkide oldunuz ?: Builder Admin
Kendinizden bahsedin : Konuya Gireyim Kısaca Saygılıyım Sevgiliyim Dürüstüm Argo Veya Küfür Asla Etmem Karşımdakini'de Etmemesi Rica Olunur "DETAYLAR Görüşme Esnasın'da Yapabiliriz."
Oyun bilginiz : %100
İşinizde olan bilginiz : %100
Aktiflik süreniz : 3 5 10 15 20
İletişim Adresiniz : (DİSCORD / SKYPE) Skype : AdvocatBey
Eğer Buiderse Yaptığınız 3 yapının resmi. "PC" İçinde Fotoğraf Barındırmıyorum Ama İsterseniz Sunucunuz'da Deneyebilirsiniz Sizin İçin'de En İyisi Olur.

İYİ GÜNLER DİLERİM -MADNW-EKİBİ-

Adınız : Ziya
Soyadınız : Baysal
Yaşınız : On iki.
İstediğiniz bölüm : Moderatör veya Rehber, fark etmez. (Hangisine uygun görürseniz onu yapabilirsiniz.)
Faction ile alakalı tecrübeniz : Yüzde ile demek saçma olur, sonuçta kusursuz kul yoktur. O yüzden epey bir bilgim var diyelim.
Kaç sunucuda olmak istediğiniz yetkide oldunuz ?: Hiç saymadım fakat en az 20 kere sunucu kurmuşsam 50'i rahat sollar.
Kendinizden bahsedin : Oyunlara doğuştan ilgisi olmuş (herkes gibi oyun oynamayı sever) birisiyim. Javascript, C++, Html5, gibi kodlama dilleriyle ilgilenmeyi seven birisiyim. Boş vakitlerimde Spotify'ı açarım, keyfime bakarım. :)
Oyun bilginiz : Tekrar dediğim gibi yüzde ile demek saçma olur. Sonuçta kusursuz kul yoktur. O yüzden gene "epey bir bilgim var" diyelim.
İşinizde olan bilginiz : Tekrar söylememe gerek yok, ilgiliyim ve bilgiliyim.
Aktiflik süreniz : Günlük 2 saati aşar.
İletişim Adresiniz : ByZiya#2516 / live:ziyapvpofficial

Bu arada, Moderatörlük veya Rehber mevkisi için başvuruyorum. Beni hangisine uygun görürseniz o mevkiye yerleştirirsiniz veya mevki bile vermezsiniz. Sizin kararınız. :)[DOUBLEPOST=1519838383,1519838173][/DOUBLEPOST]
İYİ GÜNLER DİLERİM -MADNW-EKİBİ-[DOUBLEPOST=1519597756,1519597599][/DOUBLEPOST]Adınız : Ahmet
Soyadınız : Çetin
Yaşınız : (yaşınıza göre almıyoruz fakat gerekli ) 27
İstediğiniz bölüm : Builder
Faction ile alakalı tecrübeniz : Kısaca Özet Geçeyim Küçüklükten Beri Oynadığım Tür.
Kaç sunucuda olmak istediğiniz yetkide oldunuz ?: Builder Admin
Kendinizden bahsedin : Konuya Gireyim Kısaca Saygılıyım Sevgiliyim Dürüstüm Argo Veya Küfür Asla Etmem Karşımdakini'de Etmemesi Rica Olunur "DETAYLAR Görüşme Esnasın'da Yapabiliriz."
Oyun bilginiz : %100
İşinizde olan bilginiz : %100
Aktiflik süreniz : 3 5 10 15 20
İletişim Adresiniz : (DİSCORD / SKYPE) Skype : AdvocatBey
Eğer Buiderse Yaptığınız 3 yapının resmi. "PC" İçinde Fotoğraf Barındırmıyorum Ama İsterseniz Sunucunuz'da Deneyebilirsiniz Sizin İçin'de En İyisi Olur.

İYİ GÜNLER DİLERİM -MADNW-EKİBİ-
Komik. :D Forum içi isminiz "EmreDizayns" isminiz kısmında Ahmet Çetin diyorsunuz. :) Ayrıca ben sizi tanıyorum, yaşınız 27 değil, 15 civarı idi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl