LordMC.nitrado.net yeni açıldı builder aranıyor 1.7.x 1.8

lordkinqoskan

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
lordmc.nitrado.net İle Savaş Ya ÖL Yada Öldürmek için yaşa! Sen Bir Savaşcısın. Asla Yenilmeyen Savaşcılar Bu Serverde Yetişecek, Peki Sen Nesin?
npY60x6.png

IP: lordmc.nitrado.net
Kapasite: 32 ( Artıralacaktır )
RAM: 4 GB
Sürüm: 1.7.x 1.8
( Alımlar: Builder,Reklamcı,Admin,Rehber )

MetroUI-Apps-Microsoft-Security-icon.png

Sunucu ne kadar güvenli ?
Sunucumuz gerekli bot korumalari ve güvenli eklentileriyle güvenliğini korumaktadır.
VE Plugin Paketinde %0 BUG vardır açık hiç yoktur.
Alarm-Tick-icon.png

Ben küfür edenleri hiç sevmiyorum !Serverimizde Küfür Sansürü Vardır Bu Chatta Aşağılayıcı,Aile içi Sülale vs vs en küçük küfür bile yasaklanmıştır küfür yazdığınızda bu kelime yasaklanmıştır uyarısı gelicektir ve chatta yayınlanmayacaktır.
http://*/styles/default/xenforo/smilies/exhausted.png
Param var bolluk içerisindeyim sıkılıyorum ne yapabilirim ?
Paranız var ise bolluk içindeyseniz setinizi dizip rakiplerinizi kesebilirsiniz veya hayırseverseniz bağış yapabilirsiniz istediğiniz
oyuncuya!

Lag varsa ben yokum !
Lag kesinlike olmayacaktır. GARANTİ.

Nerede yaşayacağım ?
İşte en güzel kısım. Her yerde yaşayabilirsiniz ormanda bir alanı sahiplenip orada evinizi kurup claim atarak rahatça yaşıyabilirsiniz.Aman dikkat , claimli bölgelerde pvp açıktır!

KURALLAR
* Server de küfür etmek yasaktır.
* Server de hile kullanmak yasaktır.
* Server de diğer oyunculara karşı saygılı olun.
* Alım olmadığı zamanlar "alım var mı?" gibi kelimeler kullanmak yasaktır.
* Yöneticilere ve Oyunculara karşı saygılı çerçevesin de olun.
* Bi' sorunla karşılaştığınız zaman yöneticiye bildirin.

VIP BILGILERI
VIP: 10 TL
-Gold VIP: 15 TL
-Ultra VIP: 20 TLNOT: 15 kişide vip çekilişi olacaktır.

Resimler:
SPAWN:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

ORMAN:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ENCH:

WARP MENÜ:

ip: lordmc.nitrado.net

sürüm:1.7.x 1.8

/warp menüsü alıntı, warp menüsündeki bazı warplar yok, lapis satışları eksik, sunucuda oyuncu yok (admin Mughul hariç), bu serverde oynamak için sebebiniz varsa girin oynayın...

Abi Şuan Server'indeyim Lütfen Beni Admin olarak alırmısın bak 1 . geldim söz ver bana Admin yap beni ismim : awesometazy[DOUBLEPOST=1433831327,1433827103][/DOUBLEPOST]Abi banı kaldır lütfen ben awesometazy[DOUBLEPOST=1433836719][/DOUBLEPOST]Abicim ben CatherineNC moddum hani beni niçin ip ban attın ben hammaddeye dokunmadım ve bugün sw ne giriş yaptım dünkü çocuk ben değilimm

Servere Girilmiyor Ama Server Güzele Benziyor

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl