Çözüldü Loop konusunda yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Teraofficiql

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
52
Minecraft
Teraofficiql

Discord:

Teraaofficiql

Merhabalar, ırk sistemini aylardır yaptığım gibi geliştirmeye devam ediyorum ve şöyle birşey yapacağım fakat lag yapıp yapmayacağı aklımı karıştırdı. Oyuncu her bir chunka girdiğinde ve çıktığında {x::*} değerini looplayıp oyuncunun bulunduğu chunk'un bu değerde olup olmadığını kontrol edeceğim. ayrıca birkaç komutta da aynı şeyi yapacağım bölgenin alınıp alınmadığını bulmak için. 200 - 300 oyuncuda lag yapma ihtimali var mı? veya daha iyi bir yol var mı bunu yapmak için?

Bölgeleri değişkene kaydedip örneğin {x::%chunk at player%} ardından kaydedip edilmediğini kontrol edeceksin. Loopa gerek yok. {x::%chunk at event-location%} is set gibi.

bahsettiğin chunk at event location cidden çalışıyor mu yoksa benzetme mi yaptın? eğer benzetme yaptıysan gerçeğini atabilir misin acaba?

bahsettiğin chunk at event location cidden çalışıyor mu yoksa benzetme mi yaptın? eğer benzetme yaptıysan gerçeğini atabilir misin acaba?
Benzetme yapmadım bir lokasyonun chunkını alabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl