Londraya mı gideyim, bilgisayar mı alayım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan R7flex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.269
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

R7flex

Sihirli Blok yakında sizlerle.
Elmaslar
121
Minecraft
R7flex
Başlıkta dediğim gibi bir sorum olacak. Babam dedi ki, "Evladım ya Londra'ya yabancı dil öğrenmeye git yada sana bir bilgisayar alayım dedi."
Ben de çok kararsız kaldım işte bilgisayarın linki
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
.
Londra'da çok pahalı 1 Sterlin = 7TL gidip yabancı dil öğrenmem ortalama 17000TL
Hangisini seçeyim?​

Tabi ki dil öğrenmeye git. Bu da soru mu?

Ben bilgisayar derdim. İtalyanlar ile İngilizce öğrenmek, insana düşününce mantıksız geliyor. Yani, mantıksız değilde buna para yatırmak mantıksız.

Fransız, İtalyanlar la dil öğrenmek istemiyorum. Türk çok nadir geliyormuş bu dediğim yaz kampına, Bence bilgisayar daha mantıklı geliyor.
Aynı millet olmaması çok daha iyi. Bu şeklide öğrenmek zorunda kalıyorsun dili. Aksi takdirde sürekli aynı milletle takıla takıla dili daha geç öğreniyorsun. (Deneyimle sabittir)

Başlıkta dediğim gibi bir sorum olacak. Babam dedi ki, "Evladım ya Londra'ya yabancı dil öğrenmeye git yada sana bir bilgisayar alayım dedi."
Ben de çok kararsız kaldım işte bilgisayarın linki
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
.
Londra'da çok pahalı 1 Sterlin = 7TL gidip yabancı dil öğrenmem ortalama 17000TL
Hangisini seçeyim?​
Bizde Londra'ya gidebilsek :D

Yabancı dili Türkiye'de de öğrenebilirsin düzgün ve sıkı bir kurs ile. Şimdi Londra'ya gitsen alışma süreci, uyum sağlama vs. derken zaten yaz biter ve sadece ufak tefek şeyler öğrenebilirsin. Baktığımızda sistem daha mantıklı geliyor tabi bol bol oyun oynuyorsan :D Yazılım ve benzeri şeylerle uğraşıyorsan macbook pro alırsın daha stabil bir işletim sistemi kullanırsın.

Bizde Londra'ya gidebilsek :D

Yabancı dili Türkiye'de de öğrenebilirsin düzgün ve sıkı bir kurs ile. Şimdi Londra'ya gitsen alışma süreci, uyum sağlama vs. derken zaten yaz biter ve sadece ufak tefek şeyler öğrenebilirsin. Baktığımızda sistem daha mantıklı geliyor tabi bol bol oyun oynuyorsan :D Yazılım ve benzeri şeylerle uğraşıyorsan macbook pro alırsın daha stabil bir işletim sistemi kullanırsın.
MacBooka gerek yok. Normal bilgisayar alıpda Mac veya Linux kurabilir.

Aynı millet olmaması çok daha iyi. Bu şeklide öğrenmek zorunda kalıyorsun dili. Aksi takdirde sürekli aynı milletle takıla takıla dili daha geç öğreniyorsun. (Deneyimle sabittir)
Ben bilgisayar derdim. İtalyanlar ile İngilizce öğrenmek, insana düşününce mantıksız geliyor. Yani, mantıksız değilde buna para yatırmak mantıksız.
dostum yabancı dil öğrenmek isteyen her türlü öğrenir ama türkiyenin şartlarınca londrada yaşaman daha mantıklı olur paran bitse bile part-time çalışarak hem daha iyi geliştirirsin ingilizceni hemde daha kültürlü olursun.pc ise pc dede yabancılar ile konşarak yine geliştirebilirsin fakat londraya gidip öğrenmek kadar etkili asla ve katta olmaz.

MacBooka gerek yok. Normal bilgisayar alıpda Mac veya Linux kurabilir.
:D Wi-fi, touchpad gibi sorunlarla baş başa kalır, tabi yeni çıkan hackintoshlarda bu sorunu çözdülermi bilmiyorum.
Yapacağı bir işte touchbar sayesinde zamanındanda tasarruf edebilir. :D Neyse konumuz bu değildi

Aynı millet olmaması çok daha mı iyi? Türkçeyi bir Fransız'dan mı daha iyi öğrenirsin yoksa Türk birisinden mi?

:D Wi-fi, touchpad gibi sorunlarla baş başa kalır, tabi yeni çıkan hackintoshlarda bu sorunu çözdülermi bilmiyorum.
Yapacağı bir işte touchbar sayesinde zamanındanda tasarruf edebilir. :D Neyse konumuz bu değildi
Bu konuyu uzatmayın, direk bu bilgisayarı alıp hem tasarım yaparım hem oyun oynarım MacBook'a ihtiyacım yok.

Aynı millet olmaması çok daha mı iyi? Türkçeyi bir Fransız'dan mı daha iyi öğrenirsin yoksa Türk birisinden mi?
Anlamadın. Londraya gittiğinde gittiği kursta sadece almak istediği dili konuşacak herkes. Ama Türk olunca aralarında ister istemez Türkçe konuşulacak. Buda onun öğrenmesini biraz yavaşlatacak. Aynı millet derken onu kast ettim.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Kendim bizzat normal bilgisayarda Mac kurdum. Aylarca kullandım. Touchbar sorunu hemen çözülüyor artık. Sonra Elementary OS'a geçiş yaptım.

Git ve dil öğren hem ufkun açılır hem de bilgisayardan zaten bütün oyunlar yüklenicek diye sıkılacaksın.

15000 liraya git daha güzel bilgisayar topla laptop alma önermem kullansam bile. Topla güzel bir pc al kalan 2000 lirayı da dile harcarsın 17000 ise mevcut para :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl