atomickill7
Züm... Zümrü... Zümrüt...
- Elmaslar
- 348
- Minecraft
- AtomicKill7
Discord:
atomickill7
atomickill7
Aga isminin üstünde lonca adı yazıyor mu eklentide ?Ekli dosyayı görüntüle 155037
- Factions
İNDİRME LİNK;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Alıntıdır Ama Editleyerek Verdim İyi Günler Umarım İşinize Yarar. Yardım Edebildiysem Ne Mutlu Bana.Kod:command /lonca [<text>] [<text>]: trigger: if arg 1 is not set: send " " send "&6Lonca Komutlarına Bakmak İçin &4/lonca" send "&6Lonca Açmak İçin &4/lonca olustur <lonca adı>" send "&6Loncadan Ayrilmak İçin &4/lonca ayril" send "&6Loncanızın Açıklamasını Yazmak İçin &4/lonca açıklama <açıklamanız>" send "&6Loncanıza Davet Etmek İçin &4/lonca davet <oyuncuadi>" send "&6Loncanızı Silmek İçin &4/lonca sil" send "" stop else if arg 1 is "olustur": execute player command "/f create %arg 2%" stop else if arg 1 is "açıklama": execute player command "/f desc %arg 2%" stop else if arg 1 is "ayril": execute player command "/f leave" stop else if arg 1 is "katil": execute player command "/f join %arg 2%" stop else if arg 1 is "davet": execute player command "/f invite %arg 2%" stop else if arg 1 is "sil": execute player command "/f disband" stop
Yazmıyor.Aga isminin üstünde lonca adı yazıyor mu eklentide ?
Eklentinin config kısmından ayarlanabilir mi ?Yazmıyor.
`?????#8242
Tebrikler gayet güzel olmuş. <3Ekli dosyayı görüntüle 155037
- Factions
İNDİRME LİNK;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Alıntıdır Ama Editleyerek Verdim İyi Günler Umarım İşinize Yarar. Yardım Edebildiysem Ne Mutlu Bana.Kod:command /lonca [<text>] [<text>]: trigger: if arg 1 is not set: send " " send "&6Lonca Komutlarına Bakmak İçin &4/lonca" send "&6Lonca Açmak İçin &4/lonca olustur <lonca adı>" send "&6Loncadan Ayrilmak İçin &4/lonca ayril" send "&6Loncanızın Açıklamasını Yazmak İçin &4/lonca açıklama <açıklamanız>" send "&6Loncanıza Davet Etmek İçin &4/lonca davet <oyuncuadi>" send "&6Loncanızı Silmek İçin &4/lonca sil" send "" stop else if arg 1 is "olustur": execute player command "/f create %arg 2%" stop else if arg 1 is "açıklama": execute player command "/f desc %arg 2%" stop else if arg 1 is "ayril": execute player command "/f leave" stop else if arg 1 is "katil": execute player command "/f join %arg 2%" stop else if arg 1 is "davet": execute player command "/f invite %arg 2%" stop else if arg 1 is "sil": execute player command "/f disband" stop
Tebrikler güzel mesaj kasıyorsunuz. <3Tebrikler gayet güzel olmuş. <3
`?????#8242
Kötü bir anlamdaysa özür dilerim. İyi anlamadaysa teşekkürler.Tebrikler güzel mesaj kasıyorsunuz. <3
Her zaman.Teşekkür ederim :D
Sana demedim o arkadaşa dedim :dKötü bir anlamdaysa özür dilerim. İyi anlamadaysa teşekkürler.
Her zaman.
Tamam :dSana demedim o arkadaşa dedim :d
EfeK#6993
:D Umarım şaka için yazmışsındır. xd Madem 30 dakikalık olduğunu biliyorsun sen niye yazmıyorsun? :DAslında yarım saat içerisinde yapılabilecek bir skript. Hayırseverlik ölmüş :S
:D:D Umarım şaka için yazmışsındır. xd Madem 30 dakikalık olduğunu biliyorsun sen niye yazmıyorsun? :D
atomickill7
AAaaaaAAAaaaaaAAAaaaa aaaaAAAAaaa kim demiş ben insanım diye.:D:D Umarım şaka için yazmışsındır. xd Madem 30 dakikalık olduğunu biliyorsun sen niye yazmıyorsun? :D
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!