Çözüldü Lonca Plugini

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hypnamed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.954
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hypnamed

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
8
Minecraft
Hypnamed
X
Hypnamed

Discord:

Eren "Hypnamed"#0007

Arkadaşlar 1.18 sunucumda kullanabileceğim güzel bir Lonca plugini var mıdır acaba? Pluginde sadece sohbette isimlerinin başında ve skor tablosunda lonca adı yazsa, oyuncuların kimin kimle birlik olduğunu görse yeter benim için. (
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
plugini denedim fakat 1.18de çalışmıyordu + plugine verebilecek param maalesef yok.)

Arkadaşlar 1.18 sunucumda kullanabileceğim güzel bir Lonca plugini var mıdır acaba? Pluginde sadece sohbette isimlerinin başında ve skor tablosunda lonca adı yazsa, oyuncuların kimin kimle birlik olduğunu görse yeter benim için. (
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
plugini denedim fakat 1.18de çalışmıyordu + plugine verebilecek param maalesef yok.)
araştırmalarıma göre ücretsiz sizin istediginiz gibi eklenti bulunmamakta. Skript isterseniz bir sürü konu var lonca ile ilgili Buraya Tıkla bu konuya bakabilirsin

Bu eklentiler sizin işinize yarayabilir;

Ücretli:

Ücretsiz:

Skript olan arternatifleri;

665945

Plugine verebilecek param yok cümlesinden ne anladınız acaba?
Hocam plugine verecek paranız yoksa lonca sistemini kullanmamalısınız yada başlangıçta böyle sistemi eklemek yerine sunucudan belirli bir kazancınız olduğunda alınız.

Hocam plugine verecek paranız yoksa lonca sistemini kullanmamalısınız yada başlangıçta böyle sistemi eklemek yerine sunucudan belirli bir kazancınız olduğunda alınız.
boşuna o kadar para vericegine gidip eklenti kodlat daha ucuz tutar

Yada "o kadar para"yı alıp ilk yazılım öğrenip sonra daha fazla para kazanıp kendi yazılım ekibini kurmaya başla...

Diye gider bir sürü yol var source code alıp onu geliştir vs.

Sonradan aklıma geldi "o kadar para vericeğine eklenti kodlat" bu o kadar ucuz bir şey değil o eklentiyi almak daha ucuza geliyor ama bug, erişim vs. Gibi sorunlarda sıkıntı yaşarsın.

Sonradan aklıma geldi "o kadar para vericeğine eklenti kodlat" bu o kadar ucuz bir şey değil o eklentiyi almak daha ucuza geliyor ama bug, erişim vs. Gibi sorunlarda sıkıntı yaşarsın.
gidip yeni javaya başlamış adammı kodlayacak adama eklenti kodlatıyorsun adam bitiriyor eklentiyi sonra sana veriyor bittimi bitmedi onların bugları vs çıkar illaki adam eklentiyi verdiginde onun işinden kurtulcagınımı sanıyor o kadar para veriyosun tabiki bugları vs çözücek

SimpleClans eklentisini tavsiye ederim, 1.18.1'e kadar desteklemekte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl