LoL - Yerli Duffy Duck.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FlorisSa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 386

FlorisSa

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
261
Minecraft
Ifestus

Discord:

Kayra#3280

Selamlar, ben Kayra. 18 yaşındayım ve youtube işine girmeye çok uzun bir süredir kararlıydım. Şimdi girdim ve sizlerin destekleri ile büyüyebileceğimi düşünüyorum. Abone olarak her gün 15.00 da gelecek videolardan haberdar olabilirsiniz!

Eski videocuklardan birisini sizlere sunuyorumm iyi seyirler.

Likeladım hocam fakat bi öneride bulunmak istiyorum. kendine özel bi giriş bulursan yararı olacaktır. video içerisinde sohbetleriniz güzel, ama birazda izleyicilere hitap şeklinde konuşsan daha iyi olur. onun haricinde gelişebileceğine eminim.

Güzel bir video, başarılar dilerim. ❤ Kaçsan iyi olur... Seni kovalamak güzel olacak.

Açık konuşmak gerekirse diğer videonuz bu oyuna var olan yargılarımı kaldırmıştı ki bu videonuzu da büyük zevkle izledim ki beğeniyorum ?

Akali 800k sanırım baya iyi oynamışsın. Jax'in ilk gangte yapabileceği bir şey yoktu aslında doğru olanı yapıp beklemiş.

League of Legends'tan pek anlamıyorum fakat yinede videonun birazını inceledim. Enerjin hiç düşmemiş! :-)

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl