Bulundu LOKUMCRAFT REHBER ALIMLARI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doɴѕυzαĸer

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
13
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

LokumCraft rehber alımları başlamıştır hepinizi heyecanlandıran alımlar 1 hafta boyunca bakılacaktır

peki alımlar oldu ne olacak derseniz ileride daha iyi oyuncu kitlemizle daha iyi bir sunucuda aldığımız rehberler genelde başka bir sunucuda çalışmaması lazım hiçbir sunucuda rehber olmayan kişileri yaparsak daha iyi olur ve o kişinin minecraft Türkiye dünyasında canlanmış olur biz o rehberede yol açmış olacağız!

ALIM ŞARTLARI;

Adı; ?
Oyundaki kullandığı takma isim; ?
yaşınız; +15
iletişim (skype şart?)
Sunucudaki yetkili ve kurucudan uyarıldığınız zaman ne yaparsınız?
mikrofon bulunmakta mı? evet/hayır
Türkçe ve Türkçe imla konusunda nasılsınız? geliştirmeli/iyi/ çok iyi
Oyuncularla üslup konusunda nasılsınız? geliştirmeli/iyi/ çok iyi
hangi sunucularda rehber oldunuz yada olmak istediniz?
Sen karşımdaki peki neden rehber olmak istiyorsun? (en az 2 cümle)
Adalet ve taraf tutmamayı sağlayabilir misin?
Faction bilginiz yüzde kaçtır?

Adı; ?
yaşınız; +15
iletişim (skype şart?)
Skyblock bilginiz yüzde kaçtır?

Adı; ?
yaşınız; +15
iletişim (skype şart?)
PVP Sunucusundaki küfür kullanan oyuncuları muteleyebilirmisin?

LOKUMCRAFT İYİ OYUNLAR VE İYİ FORUMLAR DİLER BAŞVURUYA KATILAN HERKEZE BOL SANŞ!

Başarılar :) Yeni nesilde rehber pek bulunmuyor ya....

Başarılı Olmanız Dileğiyle

İyi Forumlar​
[DOUBLEPOST=1500993307,1500993271][/DOUBLEPOST]
Başarılı Olmanız Dileğiyle

İyi Forumlar​

iDarkyy Yaş 14 15 E giricem
Faction hakkında herşeyi biliyorum 2 3 şeyi bilmeye bilirim Skyblock Faction hakkında Baya bişey bilirim
İyi olan kazansın Diyorum :) Skype Saintackbar #SonSöz Cavit Beni Tanırsın Yalan Yok Adalet VAR

katılıyom rehberli biliyosunu saten 7/24 saat oyundayım reheberlike nerdeyse herşeyi biliyom

+15 Zorunlu mu Ne Değişiyor +15 Olunca ?[DOUBLEPOST=1501339365,1501338912][/DOUBLEPOST]Adı; ? (Umit)
Oyundaki kullandığı takma isim; ? (UmitGames [Orijinal Premium'um var.])
yaşınız; +15 (+15 değil)
iletişim (skype şart?) gamesumit28
Sunucudaki yetkili ve kurucudan uyarıldığınız zaman ne yaparsınız? Hatamı Telafi Etmeye Çalışırım.
mikrofon bulunmakta mı? evet/hayır (Evet ama -sakin snoppynin ucuz mic.'ini almayın- iğrenç çıkıyor yenisini alıcağım.)
Türkçe ve Türkçe imla konusunda nasılsınız? geliştirmeli/iyi/ çok iyi (İyi)
Oyuncularla üslup konusunda nasılsınız? geliştirmeli/iyi/ çok iyi (Çok İyi)
hangi sunucularda rehber oldunuz yada olmak istediniz? (Birçok sunucuda Ama kapandı Onlar)
Sen karşımdaki peki neden rehber olmak istiyorsun? (en az 2 cümle) (Çünkü Bu Bir İsteğim ve Yalan Söylemeyeceğim Kit'i Merak Ediyorum :D)
Adalet ve taraf tutmamayı sağlayabilir misin? Tabi ki de hayır. Gereksiz Bir şeydir bence.
PVP Sunucusundaki küfür kullanan oyuncuları muteleyebilirmisin? Evet /mute , /kick , /jail(varsa pvpde)

{ /mute (nick) (süresi (ingilizce= ) )

/ayrinyetten olarak : m= minute , s= second , h=hours\

Kaldırmak İçin = /mute (nick) 1s (1 saniye atar yani sıfırlar :) )

o dedigin mute şekli essentialsin kurucu mute olayini değiştirdiyse :D ? komutunu vb kurucu söyler zaten fakat kit dedigin rehber kiti iste rehber kiti diye bir olay yok :)

Kısacası yok :)

Adı; Melih
Oyundaki kullandığı takma isim; Melihh
yaşınız; 17
iletişim melihk153
mikrofon bulunmakta mı? hayır
Türkçe ve Türkçe imla konusunda nasılsınız? anladım
Oyuncularla üslup konusunda nasılsınız? çok iyi
Sen karşımdaki peki neden rehber olmak istiyorsun? Kendimi skyblock hakkında çok tecrübeli gördüğüm için.
Adalet ve taraf tutmamayı sağlayabilir misin? Oyuncular nasıl biri olduğuna bağlı
Skyblock bilginiz yüzde kaçtır %100

Adı; Cem
Oyundaki kullandığı takma isim; CemoPlays
yaşınız; 15
iletişim (skype şart?) live:cemibuksur
Sunucudaki yetkili ve kurucudan uyarıldığınız zaman ne yaparsınız? Uyarıldığım konu hakkında birdaha yanlış yapmamaya özen gösteririm
mikrofon bulunmakta mı? evet
Türkçe ve Türkçe imla konusunda nasılsınız? geliştirmeli/iyi/ çok iyi : iyiyimdir
Oyuncularla üslup konusunda nasılsınız? geliştirmeli/iyi/ çok iyi çok iyiyimdir
hangi sunucularda rehber oldunuz yada olmak istediniz? 4 sunucuda rehber oldum LuckyMC GoldPvP HubCraft ve RelaxMC de (malesef hepsi kapandı)
Sen karşımdaki peki neden rehber olmak istiyorsun? oyuncularla iyi iletişim kurmayı beceren biriyimdir. Aynı zamanda onlarla samimi bir ortam kurarım bu yüzden rehber olmak ve onlara yardımcı olmak istiyorum
Adalet ve taraf tutmamayı sağlayabilir misin? : tabiki
PVP Sunucusundaki küfür kullanan oyuncuları muteleyebilirmisin: Evet bu konuda iyiyimdir ve kurallarımız bunu gösteriyorsa elbet mutelerim

Hocam sunucunuzu daha önceden takip ediyordum Alımları lütfen düzgün yapın arada girip oynuyorum kafasına göre mute atmalar felan kurucuya şikayet ediorum ama ilgilenmiyor bile :/

Adı; Yusuf
Oyundaki kullandığı takma isim; IYusuf_DemirI
yaşınız; 21
iletişim (skype şart?):Yusuf_6308
Sunucudaki yetkili ve kurucudan uyarıldığınız zaman ne yaparsınız?Hatam varsa özür diler gerekirse daha fazla rahatsızlık çıkmasın diye ayrılırım.
mikrofon bulunmakta mı? evet/hayır:Evet lakin bu 2 hafta boyunca mic kullanamayacağım memlekette olduğum için.
Türkçe ve Türkçe imla konusunda nasılsınız? geliştirmeli/iyi/ çok iyi:Çok iyi.
Oyuncularla üslup konusunda nasılsınız? geliştirmeli/iyi/ çok iyi:Çok iyi.
hangi sunucularda rehber oldunuz yada olmak istediniz?:Şu ana kadar rehber olmadım hep kurucu oldum ve kendi buildlerimi yaptım.
Sen karşımdaki peki neden rehber olmak istiyorsun? (en az 2 cümle):Gerekli olan potansiyeli kendimde görüyorum.Kalite ve yardım konusunda kendime öz güvenim tam.
Adalet ve taraf tutmamayı sağlayabilir misin?:Adaletin olduğu yerde taraf tutma olmaz ona adaleti sağlamak denir taraf olacaksam adelete ihanet etmiş olur kendi düşüncelerimi kelama dökmüş olurum yani kısacası adalet ile taraf arasında epey uzun bir uçurum bulunmakta benim için.
Skyblock bilginiz yüzde kaçtır?:Skyblock bilgim %80-90'dır lakin sunucu içerisinde kullanılan plugin değişikliklerinden ortaya çıkabilecek yeniliklerden haberdar olmamam gayet normal olabilir.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl