Artiex
The unique power of fire!
- Elmaslar
- 158
- Minecraft
- zTugraa
Discord:
Artiex#4349
Teşekkürler.Güzel Olmuş Eline SAĞLIK Knk
Artiex#4349
Teşekkürler.Güzel Olmuş Eline SAĞLIK Knk
Artiex#4349
Teşekkürler.Arkadaki karakter eski Minecraft sunucumun logosunda ki karakter.. duygulandım.
Güzel çalışma olmuş, elinize sağlık!
Daha iyi yerlerde görme dileğiyle, başarılar dilerim.
Çizgiler yazı falan ama ne olmasını isterdiniz?yazı dışında size ait olan ne var bu tasarımda?
Artiex#4349
Teşekkürler deneyeceğim.Yazı üzerinde farklı efektler falan denesen daha iyi olabilir onun dışında çok iyi
Artiex#4349
BatuhanACR:
Uğraşılmamış bir logo arka plan ve rig biraz tanıdık geldi bir yerlerden yinede başarılar.
Teşekkürler.Öncelikle ellerine sağlık. Fakat, arka plandaki rig pek olmamış gibime geldi.
CloudyDev#4147
Arkadaşımız Sıfırdan yaptığını idda etmiyor zaten. onun dışında font seçimini beğendim.BatuhanACR:
Uğraşılmamış bir logo arka plan ve rig biraz tanıdık geldi bir yerlerden yinede başarılar.
Artiex#4349
batuhanacar#8206
Font için uğraşılacak bir şey yok dafont sitesine girsen binlerce font ücretsiz seni karşılıyor :)Sanırım zTuğra SandroProject'den çalıntı tasarımdan veya tecrübesizlikten atıldı konuyla alakası yok fakat sadece font için uğraşılmış renk çok kolay yapılabilir.
Artiex#4349
? dostum adımı kötülemeye gerek var mı düzgün bir şekilde son verdik görevime.Sanırım zTuğra SandroProject'den çalıntı tasarımdan veya tecrübesizlikten atıldı konuyla alakası yok fakat sadece font için uğraşılmış renk çok kolay yapılabilir.
Artiex#4349
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!