Logo Seçimi

MuratcanBrothers

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
43
Minecraft
rocyas

Discord:

rocyas#0001

Arkadaşlar merhaba kararsız kaldım sunucum için logo seçiminde, logo için görüşlerinizi de alabilirim, şu anlık bu logoyu kullanacağız, sonra daha güzel bir logoya da geçiş yapabiliriz. Sizce birleşik olan mı yoksa ayrı olan mı daha güzel duruyor? Fikirleriniz için teşekkürler şimdiden :melek:

9GzZR4.png

Ly5y9P.png

Link olarak,

Ayrı Logo >
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
!

Birleşik Logo >
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
!​

Birleşik olan logoya bakınca yazıyı 2 kere okuduğumda görebildim.
Fakat ayrı olarak yazımda daha rahat okunacağını düşünüyorum.
Bu yüzden ayrı diyorum.

Birleşik olan logoya bakınca yazıyı 2 kere okuduğumda görebildim.
Fakat ayrı olarak yazımda daha rahat okunacağını düşünüyorum.
Bu yüzden ayrı diyorum.
Görüşün için teşekkürler ama :D Sunucudaki çoğu kişi birleşiği sevdi neyse teşekkürler.

Tavsiyem birleşik olan çünkü ip yaptığında ayıramayacaksın birleşik yazacaksın o zaman da

Aykırı bir şey yapman gerekiyor, bu ikisi artık oldukça standart duruyor.

Onun yerine Sonu üste stevede alta yazarsan daha güzel olur bu şekilde ne birleşik oldugu nede birleşik olduğu anlaşılır ama anlaşılır örnek
Son
Steve

Onun yerine Sonu üste stevede alta yazarsan daha güzel olur bu şekilde ne birleşik oldugu nede birleşik olduğu anlaşılır ama anlaşılır örnek
Son
Steve
Evet düşündüm onu da fakat biraz o yazılacak yer küçük olduğundan yapmak istemedim, fikrin için teşekkürler

2. Daha hoşnut duruyor

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl