Tasarım Logo çalışması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deleted User 242655

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
79
Merhaba, ilk defa logo yapmayı denedim. Güzel oldu gibi.
Birde size sormak istedim.

mck.png

Başlangıç için gayet başarılı olmuş, ellerine sağlık.

Ben logo demeyi pek tercih etmem. Sadece güzel bir text design çalışması olmuş. Glow biraz yanlış kullanılmış. Aynı şekilde sol alttaki o arama iconu ve kutucuk daha güzel yapılabilirdi. Tasarımda üstteki kare içerisindeki resimler birbirine az çok uyumluyken alttaki çok uyumsuz kalmış. Savaş temasından ani bir şekilde palmiye ağaçlı, güneşli miami havasına geçilmiş. Eline sağlık başarılar

Ben logo demeyi pek tercih etmem. Sadece güzel bir text design çalışması olmuş. Glow biraz yanlış kullanılmış. Aynı şekilde sol alttaki o arama iconu ve kutucuk daha güzel yapılabilirdi. Tasarımda üstteki kare içerisindeki resimler birbirine az çok uyumluyken alttaki çok uyumsuz kalmış. Savaş temasından ani bir şekilde palmiye ağaçlı, güneşli miami havasına geçilmiş. Eline sağlık başarılar
@AsinPW rica etsem discord adresinize bakabilir misiniz?

Son düzenleme:
Başlangıç için gayet başarılı olmuş, ellerine sağlık.
Teşekkür ederim.:<3:
Son derece haklısın. Hayatımda photoshop'u bu logo sayesinde 8. kez felan açmışımdır. Tasarıma dair bilgim 0. Texti kendime hazırladığım için resimlerin uyumu saçma şekilde houşma gitti. Böyle bırakmak istedim :). Tekrar teşekkür ederim. :<3:

Tam olarak logo nerede, göremedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl