✔ LOGO ✔ AVATAR ✔ BANNER ✔ OGUZHANPW ✔

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OguzhaNPW
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 749

OguzhaNPW

Duanla mı doğdum ki bedduanla öleyim zalim!
Elmaslar
12

41krnY.png

WgZkzE.png

Öncelikle kendimi tanıtıyım. İsmim Oğuzhan. Çok uzun zamandan beri bu tarz işlerle uğraşıyorum. Bu konumda sizlere logo, avatar, banner, youtube banner, isteyenlere belirli bir ücret karşılığında satacağım. Bana skype veya email üzerinden ulaşabilirsiniz.
E-Mail: [email protected]
Youtube:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Yakında websitem açılacaktır.

WgZkzE.png

6rkPzW.png

NOT: Ücretleri yanlarında yazmakta fakat istediğiniz daha karmaşık veya daha farklı ise fiyat artabilir veya azalabilir.

✎ Forum Avatar » 3 TL
✎ Forum İmza » 5 TL
✎ Youtube Profil » 5 TL
✎ Youtube Banner » 7 TL

✎ Sunucu Banner » 10 TL

Dediğim gibi fiyatlar artabilir veya azalabilir.

WgZkzE.png

vXL504.gif
Youtube adresimde bulunmaktadır.
Jq42kE.png
WgZkzE.png

Lütfen iyi kötü yorumlarınızı veya ne eksikse söylerseniz iyi olur.
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Gelişmelisin tabikide. Fiyatlar yaptıklarına göre uygun (bence).

Tasarımların gayet hoşuma gitti başarılar

Fiyatların uygun olması güzel.

Örnekler çok basit. Ayrıca ikinciyi internette görmüştüm. Ucuz fiyat vermenin sebebi sanırım o.

İşi seviyosan devam et derim . Su anda yaptıkların gözüme çok sade geldi ama devam edersen ileride güzel bir grafiker olabilirsin .

Böyle bir şey yapman güzel ancak ücretli olması kötü sanki. Tamam emek veriyorsun ama bana göre basit şeyler. (Photoshop bilgim olduğu için olabilir diğer üyeler karşı çıkmasın) Ama yine de kolay gelsin.

Yaptığınız çalışmalar basit olduğu içinmi bukadar ucuz?

Aslında ben web geliştiricisi/tasarımcısıyım fakat ek olarak tasarımlarımı alacak kişilere bu tarz logo-banner vs. gibi şeyler vermeyi düşünüyorum. Normalde ben grafiter değilim o yüzden ucuz.(Basit) Ayrıca ucuz yapmamın bir sebebi daha var. Bazı kişilerin parası olmaya biliyor. Bu kişiler için biraz..

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl