Çözüldü Loglar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mRLexReiz06

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
27
Arkadaşlar Loglardan fazla anlamıyorum rica etsem logları inceleyip pluginlerde hata varsa söyleyebilirmisiniz ?

LOG

Ekli dosyalar

• log.txt
    log.txt
    720,4 KB · Görüntüleme: 279
Son düzenleme:
lütfen logu hastebin ya da başka bir yazı upload sitesine upload edin, çok karmaşık ve anlaşılmıyor, .txt halinde atsanızda olur

çoğu hata sürüm kaynaklı gözüküyor

aSkyblock eklentisi hatalar vermiş düzeltmen gerek
ShopGUIPlus eklentisi hata vermiş bir göz at
TuSKe bir hata vermiş göz at
Multiverse-Core hata vermiş düzelt "[16:38:14] [Server thread/ERROR]: Could not pass event PlayerInteractEvent to Multiverse-Core v4.1.0-b775" bunun ne olduğunu çözemedim ama önemli bir şey sanırım ha bire hata vermiş

Kural 3 ihlali.
Bu konulara mutlaka göz at @LifeMCServer açtığı konulara istediğin şeyi bulabilceğini düşündüm

aSkyblock eklentisi hatalar vermiş düzeltmen gerek
ShopGUIPlus eklentisi hata vermiş bir göz at
TuSKe bir hata vermiş göz at
Multiverse-Core hata vermiş düzelt "[16:38:14] [Server thread/ERROR]: Could not pass event PlayerInteractEvent to Multiverse-Core v4.1.0-b775" bunun ne olduğunu çözemedim ama önemli bir şey sanırım ha bire hata vermiş
Çok teşekkür ederim

Bu konulara mutlaka göz at @LifeMCServer açtığı konulara istediğin şeyi bulabilceğini düşündüm

teşekkürler bakıcam

Sorunum Çözüldü Teşekkür Ederim herkeze 1.13.2 Spigot Kullanmaya Karar verdim

Sorunum Çözüldü Teşekkür Ederim herkeze 1.13.2 Spigot Kullanmaya Karar verdim
1.13.2 kurucaksanız Askyblock yerine bentobox+bskyblock kurmanızı öneririm, askyblock 1.12.2 üstünde çalışmamaktadır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl