Yüklediklerini silmelisin ozaman.onları yaptım onlarda sıkıntı yok dediğim problem, yukarıda verdiğim pluginleri yükledikten sonra OP hesabımın gitmesi.
/gm 1 yazıyorum komutu kullanamıyorum
Yüklediklerini silmelisin ozaman.onları yaptım onlarda sıkıntı yok dediğim problem, yukarıda verdiğim pluginleri yükledikten sonra OP hesabımın gitmesi.
/gm 1 yazıyorum komutu kullanamıyorum
onu baştan yaptım fakat bir çaresi olmadı :(Yüklediklerini silmelisin ozaman.
bu problemin sebebini biliyor musun?Yüklediklerini silmelisin ozaman.
işte sorunda burda başlıyorSizin denediğiniz yöntemde yanlışlık var. Belirtilen IP adresi dışında birisi sizin hesabınıza giremez, doğru. Ancak siz statik IP adresine sahip değilseniz, kendi hesabınızı da kaybedersiniz. Hiç güvenli ve mantıklı bir sistem değil.
Bunların hiçbirine gerek yok. AuthMe 5.6.0-beta1 versiyonunu yükleyin.
OP olsa da, konsol canlanıp oyuna girmeyi denese de, config.yml'de bulunmayan hiçbir komutu giremez.
Mesajları dahil her şeyi ile hazır AuthMe için;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Kullanmadan önce, diğer yüklediğin tüm girişle alakalı plugin veya skriptleri kaldır, gerek yok.
Şimdi önce triplere girmeye gerek yok malum burada kimse sana yardım etmek zorunda değil biz senin çalışanın değiliz sana iyilik yapmaya çalışıyoruz. Bunu bil. Düzgün türkçe kullanıp sorununu ve isteğini tam anlatabilsen sorunu çözücez ama senin tek dediğin şey of, puf.offf kimse yardım etmiyor işte
Akiserius#1871
Merhaba arkadaşlar
az önce şunu farkettim
sunucumda giriş yapmadan oyuncuya ban atabiliyor veya ban kaldırabiliyor (AuthMe) ve (SmartBans)
Bunu skript ile nasıl engellerim böyle bir skript var mı?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!