Çözüldü Login

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Demacor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.334
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Demacor

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
45
Minecraft
Demacor
Merhaba arkadaşlar
az önce şunu farkettim
sunucumda giriş yapmadan oyuncuya ban atabiliyor veya ban kaldırabiliyor (AuthMe) ve (SmartBans)

Bunu skript ile nasıl engellerim böyle bir skript var mı?

Demek istediğinizi tam olarak anlamadım? Biraz daha bilgi verirsen sana yardımcı olucağım.

Demek istediğinizi tam olarak anlamadım? Biraz daha bilgi verirsen sana yardımcı olucağım.
Mesela sunucuya girdiğimde
/login <şifre> yazıyor giriş yapmadan
/ban Demacor 1d yazınca giriş yapmadan ban atılıyor
başka biri hesabıma girip bunu yapabilir ve banını kaldırabilir

Anladım onun hakkın da pek bilgim yok ama şunu yapabiliriz eğer ki istersen mesela skript ile banı engelleyelim kimse ban atamaz veya /ban yerine sizin sunabiliceginiz bi kod olur örnek veriyorum, /bancraft <isim> bunu /ban şeklinde ayarlanabilir. Ama sizin bahsettiğiniz sorun için pek bilgim yok.

Anladım onun hakkın da pek bilgim yok ama şunu yapabiliriz eğer ki istersen mesela skript ile banı engelleyelim kimse ban atamaz veya /ban yerine sizin sunabiliceginiz bi kod olur örnek veriyorum, /bancraft <isim> bunu /ban şeklinde ayarlanabilir. Ama sizin bahsettiğiniz sorun için pek bilgim yok.
peki ban, kick, tempmute, mute komutlarını belirli oyuncular için ayarlayabilir misiniz skriptle?

Authme'nin bunu engellemesi gerek.
/ban dışında herhangi bir komut kullanılıyor mu?

5-10 dkya yardımcı olacagım.

Authme config dosyasınızı silip sunucnuza reload atarmısınız, sonrasında geri dönüş yapın.

Arkadaşlar çok acil düzeltmem lazım lütfen önerilerinizi yazarmısınız

Authme ve SmartBans adlı eklentiyi silin. Sadece Authme'yi yeniden yükleyin, ve deneyin.

Kod:
join:
    {debug.%player%} to true

authme login:
    set {debug.%player%} to false

command:
    {debug.%player%} is true
    cancel event
    send "&cGiriş yapmadan komut kullanamazsınız."

SharpSK Addon gerekli, deneyip geri dönüş yaparmısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl