Logalos Kimdir? Necidir Yahu :D Tanıyorsunuz.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arweneos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.927
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşın attığı ekran görüntülerinde yandaki tablo yok sen nediyorsun? Burdan belli yalan olduğu.
söyle bakalım skyfight paketini dün akşam bana gösterdin sağdaki şey neydi yoksa farklı bir pluginmi yoksa benmi körüm yoksa foyan ortaya çıkar diyemi korkuyorsun!

@Logalos Madem öyle sen de kendi fotoğraflarını at inanalım?

Minecraft'ım hata veriyor. Hata vermeseydi bizzat paketi tek tek çeker atardım.[DOUBLEPOST=1516287588,1516287537][/DOUBLEPOST]
unknown.png
ya bak ya şansa bak dün çalışıyordu şimdi tam kanıt atacakken java sıkıntı çıkardı bak sen şu talihsizliğe ya laga luga yapma yalan atma bize! Allah'ı kandıramazsın

ya bak ya şansa bak dün çalışıyordu şimdi tam kanıt atacakken java sıkıntı çıkardı bak sen şu talihsizliğe ya laga luga yapma yalan atma bize! Allah'ı kandıramazsın

Bir şey diyeceğim. Dün çalışmıyordu? 1 haftadır böyle. Dün nerden çıkardın çalıştığını, ben paketleri vds'den açıp müşterilere sunuyorum. Keşke sunucuya da girebilsem hata vermese keşke.

upload_2018-1-18_18-5-39.png

Yahu ben Berk siz hala bıkmadınız mı benim hakkımda konu açmaktan ben bıktım yeter artık kim bu logalos ne bileyim kardeşim. @IrfanDmn Ben bezdim artık ayrıca benim hakkımda konu açılması da beni de ilgilendiriyor ve benim hakkımda konu açılması da yasaklanmıştı sanki yemin ederim bıktım bu adama da ne iftira atıyorsun?
@Logalos IP adresiniz aynı canım.

Forum da 10 tane dolandırıcılık konusu varsa 9 unda bu berk var nasıl verdiniz bu satıcı tagını ben anlamadım :/

Yorumsuz Allah İslah eylesin geçmiş olsun der @smt287 etiketler foruma geri dönüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl