onurtncblk_
Ama benim istediğim isim ve istediğim şekilde olmasını istiyorum :/Bunun için sıfırdan eklenti yazılmasına gerek yok. Aşağıdaki eklentileri inceleyebilirsiniz.
-> ÜcretsizDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
-> ÜcretsizDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
-> ÜcretliDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kaiys
on chat:
add message to {kayit::%sender%::*}
command /logbilgi [<offlineplayer>]:
trigger:
if player has permission "log.admin":
if {kayit::%arg-1%::*} is not none:
if arg 1 is set:
send {kayit::%arg-1%::*} to player
else:
send "&cOyuncu adı girmelisin."
else:
send "&a%arg-1% &cAdlı oyuncunun hiç mesajı yok."
else:
send "&cGerekli yetkiye sahip değilsin."
Eklenti istiyorum sorun yok/logbilgi isim girildiğinde tüm chat mesajları gelir.Kod:on chat: add message to {kayit::%sender%::*} command /logbilgi [<offlineplayer>]: trigger: if player has permission "log.admin": if {kayit::%arg-1%::*} is not none: if arg 1 is set: send {kayit::%arg-1%::*} to player else: send "&cOyuncu adı girmelisin." else: send "&a%arg-1% &cAdlı oyuncunun hiç mesajı yok." else: send "&cGerekli yetkiye sahip değilsin."
bu işinize yarar ancak skripti böyle bir şey için önermem.
aynı skript https://www.mc-tr.com/konu/oyuncu-sohbet-kayitlarini-tutma.98179/#post-633340 e de paylaştım oradada söylediğim gibi pluginin bu konuda daha iyi olacağını düşünüyorum.
Kusura bakmayın zaten plugin istek yeriymiş görmemiştim tamamıyla benim hatam.
onurtncblk_
Hacım kimsenin ücretsiz sıfırdan eklenti yazacağını sanmıyorum. SuperLog eklentisi açık kaynak kodlu yani eklenti üzerinde düzenleme yapabilirsin veya ücretli bir şekilde düzenletebilirsin.Ama benim istediğim isim ve istediğim şekilde olmasını istiyorum :/
SuperLog eklentisini kullanıcağım sorun çözülmüştür iyi günler, üstte belirtmiştim zaten kullanıcıların mesajlarını log.yml'sine geçirecek. Konuyu Üste TaşıHiç kimsenin ücretsiz eklenti kodlicagini sanmıyorum lakin RiseLog nasıl bişi anlatabilir misiniz özelliklerini filan
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!