SametONLINE
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 26
- Minecraft
- SametBey_TR
Discord:
sametiswin
Sunucu Sürüm: 1.8.x - 1.12.2
Alınacak Yetkililer: Alım SONLANDI
LoensaCraft
Sunucumuz 3gb ramden, Intel Core İ7 2.56Ghz 2 çekirdek işlemciden, 100Gb SSD'den oluşmaktadır. Benim amacım küçük bir sunucu kurmak eğer ki sunucumuzda gelişim olursa sunucu özellikleri iyileştirilecektir.
Gerekli Şartlar
1. 14 yaş ve üzeri.
2. Saygıda kusur etmeyen.
3. Adaletli olan.
4. Çeşitli konularda güvenebileceğim.
5. İletişim konusunda kendine güvenen.
6. Türkçe yazım ve imla kurallarına gereğince uyan.
Size Vaad ettiklerimiz ?
Size vaad ettiklerimiz, şuanlık maddiyat konusunda yardımcı olamam. Sizlere vaad edeceğim beraber yapabileceğimiz etkinlikler, beraber oynayacağımız oyunlarla eğlendirmek vb. sizleri mutlu ettirecek aktiviteler vaad edebilirim. Gelişim sağladığımızda vaad ettiklerimizde sağladığımız gelişim kadar artacaktır. Şimdiden başarılar...
Discord: SametBey*#3964
Başarılar...
Alınacak Yetkililer: Alım SONLANDI
LoensaCraft
Sunucumuz 3gb ramden, Intel Core İ7 2.56Ghz 2 çekirdek işlemciden, 100Gb SSD'den oluşmaktadır. Benim amacım küçük bir sunucu kurmak eğer ki sunucumuzda gelişim olursa sunucu özellikleri iyileştirilecektir.
Gerekli Şartlar
1. 14 yaş ve üzeri.
2. Saygıda kusur etmeyen.
3. Adaletli olan.
4. Çeşitli konularda güvenebileceğim.
5. İletişim konusunda kendine güvenen.
6. Türkçe yazım ve imla kurallarına gereğince uyan.
Size Vaad ettiklerimiz ?
Size vaad ettiklerimiz, şuanlık maddiyat konusunda yardımcı olamam. Sizlere vaad edeceğim beraber yapabileceğimiz etkinlikler, beraber oynayacağımız oyunlarla eğlendirmek vb. sizleri mutlu ettirecek aktiviteler vaad edebilirim. Gelişim sağladığımızda vaad ettiklerimizde sağladığımız gelişim kadar artacaktır. Şimdiden başarılar...
Discord: SametBey*#3964
Başarılar...
Son düzenleme: