LoenCraft - Türkiye'nin En İyi Sunucusu Tekrar Sizlerle! + 18 Yaşlar!

Beğendin ve Kalıcı olacak mısın?

• Evet, Aşığım bu sunucuya

Oy: 2 100,0%
  • Hayır, beğenmedim

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    2
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Umut Aykut

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
Umut_Aykut
X
umutaykut13
LoenCraft - Faction
? Herkese Merhaba Dostlar;
:evet: Uzun bir aradan sonra tekrar sizlerle birlikte olmaktan gurur duyuyoruz.
:evet: Artık tekrardan sizlerle birlikte sıcak bir ortam içerisinde eğlencenin dibine vuracağız.
⇙ Sizlere Şöyle Görseller Bırakıyorum! ✴

spawn.png

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
madenpvp.png

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
viparsa.png

boss.png

hammadde.png

:evet: Gelişmiş Rütbe Sistemi
:evet: En iyi derecede VİP Sistemi
? Ve Bir Çok Sistem Sunucumuzda Bulunmaktadır.
:ataturk: 1881 - 1938 :ataturk:

Merhaba,
Kategori kuralları gereği forum içerisinde en az 10 mesaja sahip olmalısınız. Aksi taktirde konu arşive alınacaktır, eksikleri tamamlamanız için 24 saat tanıyorum. İyi forumlar dilerim.

Uzun sürenin ardından ilk defa böyle içerikli Minecraft sunucusu görüyorum ki birazda ilgi çekici bir içeriği konu alıyor :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl