Rehber LockIP - Sunucunuzu grieften %100 olasılıkla koruyun.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Felox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.649
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Felox

PandaDevs > Tasarım & Eklenti Paketi <
Elmaslar
270
Minecraft
Felox
LockIP Plugin TANITIMI

Merhaba! Bugün sizlere her türlü bir açık bulunup, sunucunuza kurucu hesabı ile giriş yapılmasını sağlayan "grief" olayının kesin çözümünü anlatacağım.

novaskin-minecraft-wallpaper_zps3949fbd2.png

Tanıtım

Bu eklenti, belirlediğiniz hesaplara sadece belirlediğiniz ip adresinden giriş yapılabilmesini sağlıyor, bu sayede grief atan kişi hiç bir şekilde giremiyor.

Kurulum

Şimdi gelelim eklentinin kurulumuna, ilk olarak verdiğim linkten eklentiyi yükleyip plugins kısmına atıyoruz ve daha sonra sunucumuzu başlatıyoruz.
Config kısmında herhangi bir ayara gerek yok, zaten eklenti direk çalışıyor.

Permleri
lockip.notify - Belirlediğiniz hesaba belirlediğiniz ip adresinden girilmezse bildiriyor, bu mesajları görmek için olan perm budur.

Komutlar

Oyuncu offline ise /protect [oyuncu ismi] [ IP adresi ]

Eğer oyuncu online ise ( veya siz ) /protect [isim] yazarak direk korumaya alabilirsiniz. Bu komut IP Adresini otomatik kaydeder.

EKLENTİ LİNKİ

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Eklenti Windows işletim sisteminde sorunsuz çalışmaktadır, farklı işletim sistemlerindeki açıklara pek hakim olmadığımdan dolayı onlar için bilen birine danışmanız en iyisi olur.

Son düzenleme:
Anlatımı geliştirebilirsin örnek konular discord'dan attım pek güzel olmamış
Detaysız, sadece ip adresi kitleyen ve spigot sayfasında dahi resmi olmayan bir koruma eklentisi olduğu için kısa bir anlatım yaptım. Senin bana attıkların banka, yedekleme eklentisi gibi detaylı eklentiler bu eklentinin tek bir işlevi, tek bir komudu ve tek bir permi var.

konuyu okudum ama bişi anlamadım griefin ne olduğunu açıklar mısın ? bide şu lockip napıyo onu anlamadım kişilerin ilk ipden girdikleri kaydediyo sonra başka ip le girerse engelliyo mu ?

Güzel bir konu olmuş sunucu açacaklar bence bu plugini tercih etmeli

konuyu okudum ama bişi anlamadım griefin ne olduğunu açıklar mısın ? bide şu lockip napıyo onu anlamadım kişilerin ilk ipden girdikleri kaydediyo sonra başka ip le girerse engelliyo mu ?
Konunun içeriğinden biraz sapıyor fakat size anlatayım,

Grief, bungeecord olan bir sunucunun açıklarından faydalanarak kayıt sistemini aşmaktır. Bu yöntem ile kurucu hesabına erişip ortalığı mahvediyorlar. Bunun yöntemleri genellikle port açığı ile farklı bungeecord bağlama, UUİD spoof gibi işlemlerdir. Bu eklenti istediğiniz hesapları ip adresine lisanslıyor gibi düşünün. /protect isim ip adresi komudu ile o hesaba sadece o ip adresinden giriş yapılabilmesi sağlanıyor.

İyide bunun için statik ip kullanmak gerekmez mi ?

Konunun içeriğinden biraz sapıyor fakat size anlatayım,

Grief, bungeecord olan bir sunucunun açıklarından faydalanarak kayıt sistemini aşmaktır. Bu yöntem ile kurucu hesabına erişip ortalığı mahvediyorlar. Bunun yöntemleri genellikle port açığı ile farklı bungeecord bağlama, UUİD spoof gibi işlemlerdir. Bu eklenti istediğiniz hesapları ip adresine lisanslıyor gibi düşünün. /protect isim ip adresi komudu ile o hesaba sadece o ip adresinden giriş yapılabilmesi sağlanıyor.
Benim sunucum tek sunucu olucak bungeecord eklemiyicem genede kullansam olur mu ?

Bende bunun skript'ini yazıyordum tam skript'e az kalmışkene mc-tr girdiğimde bu konuyu görünce baya üzüldüm!

UUIDGuardian, SpoofFix ve SecuredNetwork varken pek gerekli bir eklenti gibi değil ayrıca grief atanlar hesabınıza localhost'dan 127.0.0 ip adresi ile giriyor bunu geçmeleri zor değil, sizin UUID'nizi kendininki ile değiştirip operatör yetkisi alanlar'dan sunucu konsoluna erişenlere kadar var sadece bu bir işe yaramaz ama tanıtım için teşekküler yine de..

UUIDGuardian, SpoofFix ve SecuredNetwork varken pek gerekli bir eklenti gibi değil ayrıca grief atanlar hesabınıza localhost'dan 127.0.0 ip adresi ile giriyor bunu geçmeleri zor değil, sizin UUID'nizi kendininki ile değiştirip operatör yetkisi alanlar'dan sunucu konsoluna erişenlere kadar var sadece bu bir işe yaramaz ama tanıtım için teşekküler yine de..
0 koruma bungeecord ile deneyebilirsiniz aşılmıyor. Kendi ip adresini sizinki ile birebir aynı gösteremediği sürece aşamaz.

0 koruma bungeecord ile deneyebilirsiniz aşılmıyor. Kendi ip adresini sizinki ile birebir aynı gösteremediği sürece aşamaz.
Hocam ben anlatamadım sanırım olay sizin ya da benim bilgim ile alakasız @RuhunGenci ile yaşadığımız durum kişiler port açığı ile CentOS cihaza erişebiliyor bu neyi koruyacak güldürmeyin beni.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl