Çözüldü Localhostum dan Açtığım Hiç Bir Sunucuya Giriş Yapamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elesger1233

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
Minecraft
RedElesZaza
Facebook
Elesger
X
Elesger

Discord:

Elesger Ama AtaTürk'çü#1938

Merhaba Ben Localhost dan Açtığım Hiç Bir Sunucuya Giriş Yapamıyorum Hata Alıyorum Anlamadığım Bir Hata Lütfen Yardımcı Olurmusunuz?

Ne hatası alıyorsunuz?

Merhaba. Pluginlerden kaynaklanan bir sorun olabilir, pluginsiz haline giriş yapabiliyor musunuz sunucunuzun?
Sunucunuzun default portu olan "25565" portunu düzenleyerek de bir deneme yapabilirsiniz.

Ama Şimdi Şöyle Bu Sunucuları VDS sime Atığım Zaman Aça Biliyorum Puluginlerle Bağlı Olsa Sizce VDS de Açılmaması Gerekmezmi?

Ama Şimdi Şöyle Bu Sunucuları VDS sime Atığım Zaman Aça Biliyorum Puluginlerle Bağlı Olsa Sizce VDS de Açılmaması Gerekmezmi?
Peki o zaman bilgisayarınızda Hamachi, VPN gibi bir program mevcutsa kaldırarak deneyebilirsiniz. Port ile ilgili bir sorun da olabilir dediğim gibi.

Şuan Sizin Dediğinizi Deniyorum Bir Saniye Bu Arada Bu Hata Her F5 Atığım da Veya Sunucuya Giriş Sağlamaya Çalıştığım da Geliyor.

Ben Şuan Bi Baktım Ve Boş Bir Sunucu Açtığım Zaman Giriş Sağlaya Bildiğimi Fark Etim Ama Dediğim Gibi Bu Paketi VDS de Açmayı Denedim Ve Kusursuz Bir Şekil de Açıldı Sizce Bu Hata Neden Kaynaklana Bilir?

Ben Şuan Bi Baktım Ve Boş Bir Sunucu Açtığım Zaman Giriş Sağlaya Bildiğimi Fark Etim Ama Dediğim Gibi Bu Paketi VDS de Açmayı Denedim Ve Kusursuz Bir Şekil de Açıldı Sizce Bu Hata Neden Kaynaklana Bilir?
Hatalı pluginler den uyumsuz eklentilerden kaynaklı kullandıgın spigot verisyonun dan kaynaklı

Ör.

[21:11:19] [Server thread/ERROR]: Error occurred while enabling BlockBall v6.24.0-SNAPSHOT (Is it up to date?)
[21:11:22] [Server thread/INFO]: [CustomOreGen] Config error: generator generator1 does not have a total chance of 100.0! Total chance is: 70,000000
[21:11:27] [Server thread/ERROR]: Error occurred while enabling LeaderHeads v3.1.8.3 (Is it up to date?)
[21:24:48] [Craft Scheduler Thread - 30/ERROR]: §e[§2SkinsRestorer§e] §rOutdated ViaVersion found! Please update to at least ViaVersion 4.0.0 for SkinsRestorer to work again!

Bunun gibi eklentiler sunucuna hata vermesi uyumsuz sürümler hatalı eklentile hatalı skriptler. Başlıca sebeblerden bir kaçı.

Anladım Tamamdır Konu Kilit Çok Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl