Sıfırlanması lazım, bence survivaldeki itemsadder ile çakışmıyor. Konsola bir log düşüyor mu?lobiden survıvala gecerken lobinin kaynak paketi oyuncu uzerınden kalkmıyor bu sorunu nasıl çözerim
bungecord sunucu kurdum fakat lobiden survıvala gecerken kaynak paketi sıfırlanmıyor ve survıvalın kaynak paketi ile çakışıyor
not: lobide texturepack var survıvalde itemsadder
Ne hatası alıyorsun giriş yaparken, direkt bağlanmıyor mu? Farklı sürümler ile denedin mi? İtemsAdder eklentin orjinal mi leak mı? Son sürüm mü, sunucunun taban sürümü ne? Hiç bir bilgi vermemişsin ki nasıl bulalım biz sorunuitemsadder ile çakışmıyor ama kaynak paketi kalkmıyor
swordd0
lobiye ve survıvala giriyor farklı surumler ile denedim hata devam ediyor ia orjinal taban surum 1.20.4 lobiden survival geçtiğim zaman lobinin kaynak paketi sıfırlanmıyor survıvalda kaynak paketi kullanılıyorNe hatası alıyorsun giriş yaparken, direkt bağlanmıyor mu? Farklı sürümler ile denedin mi? İtemsAdder eklentin orjinal mi leak mı? Son sürüm mü, sunucunun taban sürümü ne? Hiç bir bilgi vermemişsin ki nasıl bulalım biz sorunu
Survivalin server.properties dosyasına bakıp resource-pack karşısını kontrol eder misin? Eğer bir şey var ise sil.lobiye ve survıvala giriyor farklı surumler ile denedim hata devam ediyor ia orjinal taban surum 1.20.4 lobiden survival geçtiğim zaman lobinin kaynak paketi sıfırlanmıyor survıvalda kaynak paketi kullanılıyor
lobi reqlogia v2 survıval mnbg survıval 1.20.4 taban surumleri ikisinde
survıvala geçtimiz zaman lobinin kaynak paketinin olmamasını istiyorum bunuun çözümü nedir
ehtiyar
2 yere de itemsadder kurabilecek makinesi olsa zaten kurardı bence. Ama dediğin mantıklı. Açıklamak gerekirse;Lobi ile survival itemsadder kur lobi itemsadder kaynak paketi ile survival kaynakpaketini lobiye ekle daha sonra Bu plugin bungeecord e kurlobide packi yüklesin hem survival hemde lobinin survivale girerkende pack isteneden survival pack yüklenmiş şekilde kalsın biraz karışık anlatmış olabilirim telefondan yazıyorumDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
swordd0
2 yere de itemsadder kurabilecek makinesi olsa zaten kurardı bence. Ama dediğin mantıklı. Açıklamak gerekirse;
Lobide survivalin packi olacak. Bu şekilde survivale girdiğinde lobideki pack survival packi olduğundan ayrıca birşey indirmen istenmeyecek.
Kendiniz pack oluşturun.lobibin packı ia ile olmuyor requlogia oyle ayarlamış
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!