PyramidHead
Kızılsakal Kızıltaş?
- Elmaslar
- 203
- Minecraft
- Umuts
Discord:
The_Sepultura#8776
config.yml dosyasını atarmısınız.Ekli dosyayı görüntüle 197348
menus'un içi boş
The_Sepultura#8776
config.yml dosyasını atarmısınız.Ekli dosyayı görüntüle 197348
menus'un içi boş
! ΛSƓΛŔD ๖Я.A.G.N.A.R 手#3391
config ile commands.yml atabilir misiniz?
config.yml dosyasını atarmısınız.
amoreas
Ben birşey göremedim.Config ymlDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
commands ymlDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bir sorun göremedim skyblock eklenti paketinizde bir sorun olabilir.Config ymlDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
commands ymlDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
1.8.8 paperspigot ilk başlarda sadece bir kaç oyuncuda sorun vardı şimdi bendede olmaya başladı zor giriliyor skyblock'a escanor aegis kullanıyorumspigot forkunun sürümü kaç ve sunucuya giriş yaptığınız sürüm nedir?
ModChecker kullanıyor musunuz skyblockta?1.8.8 paperspigot ilk başlarda sadece bir kaç oyuncuda sorun vardı şimdi bendede olmaya başladı zor giriliyor skyblock'a escanor aegis kullanıyorum
hocam size şöyle açıklayayım bungeecord spigot sunucusunun eklentilerini okumadığından belirli ilk giriş sunucusuna aktarır. Hata eklentilerinizden kaynaklı olabilir.1.8.8 paperspigot ilk başlarda sadece bir kaç oyuncuda sorun vardı şimdi bendede olmaya başladı zor giriliyor skyblock'a escanor aegis kullanıyorum
Lobiye authme setspawn çekmiştik ondan olabilir mihocam size şöyle açıklayayım bungeecord, spigot sunucusunun eklentilerini okumadığından belirli ilk giriş sunucusuna aktarır. Hata eklentilerinizden kaynaklı olabilir.
amoreas
Serverı koruma amaçlı kullandığın eklentilerden başla çıkarmaya, deneyerek bulabilirsin.hocam size şöyle açıklayayım bungeecord spigot sunucusunun eklentilerini okumadığından belirli ilk giriş sunucusuna aktarır. Hata eklentilerinizden kaynaklı olabilir.
The_Sepultura#8776
LPX, veya diğer crash koruma eklentileri lobiye atıyor olabilir kaldırıp deneyebilir misiniz?Jarı yoktu klasörü vardı kaldırdım
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!