IMasiveHD2
"Gücünden şüphe edersen şüphene güç verirsin"
- Elmaslar
- 70
- Minecraft
- GizliBaskan
Discord:
String name = "GizliBaskan";#3269
Minezoid#4994
'skyblock':
command: /skyblock
type: BUNGEE_TP
server_name: skyblock
permission-required: false
Konum plugins/mycommand/commands.yml
skyblock:
command: /skyblock
type: BUNGEE_TP
server_name: Skyblock
zaten o şekilde, slashserver indirip denedim mycommand ı silip slashserver.SkyBlock permini verdim oyunculara ışınlanılıyor diyor ama ışınlamıyor kimseyi yardımcı olur musunKod:'skyblock': command: /skyblock type: BUNGEE_TP server_name: skyblock permission-required: false Konum plugins/mycommand/commands.yml
Bu şekilde ayarlayın mycommand'ın içinde 2 yerde olması gerekiyor command.yml ve commands klasörünün içinde olucak bungeecord configinde sunucu adı Skyblock şeklinde olmalı
Kod:skyblock: command: /skyblock type: BUNGEE_TP server_name: Skyblock Konum: plugins/mycommand/command/komutismi.yml
Bu şekilde yaptığında çalışacaktır.
Minezoid#4994
zaten o şekilde, slashserver indirip denedim mycommand ı silip slashserver.SkyBlock permini verdim oyunculara ışınlanılıyor diyor ama ışınlamıyor kimseyi yardımcı olur musun
slashserver plugininden bahsediyordum neyse mycommanddan devam edelimMyCommand permission'a ihtiyaç duymaz permission kısmını false yaptık Bungeecord config.yml de sorun var senin ipleri gizleyerek atsana bi configi
servers:
Skyblock:
motd: '&1SkyBlock'
address: 148.251.169.29:9823
restricted: false
CakmaLobi:
motd: '&1Lobi'
address: 148.251.169.29:9822
restricted: false
player_limit: -1
Minezoid#4994
YonlendirmeMesaji: '&6Sunucu-Adı &bsunucuya aktarılıyorsunuz'
YonlendirilecekSunucu: Skyblock
YonlendirmeSuresi: 3
öyle bir plugin bulamadım atar mısın linkiniÇakmalobiden sonra lobi yok galiba bunun için clobi eklentisini kullanabilirsin şifre girdikten sonra otomatik belirttiğin sunucuya yönlendirecek MyCommand eklentisini lobi kullandığında ihtiyaç duyarsın
Kod:YonlendirmeMesaji: '&6Sunucu-Adı &bsunucuya aktarılıyorsunuz' YonlendirilecekSunucu: Skyblock YonlendirmeSuresi: 3
Clobi'nin configi bu şekilde
Minezoid#4994
bilgisayar kapandığı için giremedim dostum yen bakabildim tekrar atar mısın sana zahmet yaBurdan indirebilirsin direk kendimdekini attımDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
(Dosya 15 dakika sonra silinecek)
Minezoid#4994
bilgisayar kapandığı için giremedim dostum yen bakabildim tekrar atar mısın sana zahmet ya
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!