Çözüldü Lobide tüm packlerin yüklenmesini ayarlama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Crotex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 101
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Crotex

Altın Benim Yeni Sevgilim
Elmaslar
8
Minecraft
Crotex

Discord:

Crotex

Şimdi mesela Lobi ve BoxPvp var diyelim lobidede ıtemsadder var ve yüklenmesi gereken ıtemler var boxpvp dede ıtemsadder var ve yüklenmesi gereken ıtemler var
şimdi ayrı ayrı sunuculara girip indirmesini istemiyorum lobiye girince lobinin hemde boxpvp nin texturepack inin indirilmesini istiyorum bunu nasıl ayarlarım adım adım anlaşılır şekilde anlatabilecek varmı?

Selamlar, istediğin yapıyı kurmak için hem Lobi hem de BoxPvP paketlerini tek bir paket haline getirip Lobi üzerinden yükletmen gerekiyor. Şöyle yapabilirsin:
  1. Paketleri Birleştir: Lobi ve BoxPvP sunucularındaki ItemsAdder texturepack içeriklerini bilgisayarına indir ve tek bir klasörde birleştirip .zip haline getir. (Eğer aynı isimde dosyalar varsa çakışmaması için isimlerini düzenlemeyi unutma).
  2. Dosyayı Host Et: Bu birleştirdiğin paketi Dropbox veya kendi web sunucun gibi bir yere yükleyip doğrudan indirme linkini al.
  3. Lobi Ayarı: Lobi sunucusundaki ItemsAdder konfigürasyonunda resource-pack kısmına bu yeni aldığın linki ekle. Böylece oyuncu lobiye girdiği an her iki sunucunun da dosyalarını tek seferde indirmiş olur.
  4. BoxPvP Ayarı: BoxPvP tarafındaki ItemsAdder ayarlarından "sunucuya girişte texturepack indirme" seçeneğini kapat (false yap). Oyuncu zaten lobide paketi indirdiği için BoxPvP'ye geçtiğinde eşyalar sorunsuz şekilde görünmeye devam edecektir.

Merhabalar, lisanslı eklenti yardımı için; satın aldığınız site üzerinde görünecek şekilde indirme yazısı, tarih ve saatin bulunduğu ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl