tark_acr
deluxehub var kullanabilirsinLobide kılıcı eline alınca 3sn içinde pvp başlatan bir plugin buldum. hubpvpplus diye fakat plugin açık iken geri tepme çalışmıyor. Başka önereceğiniz plugin varmıdır ?
Ne diye geçiyor hocam bulamadımdeluxehub var kullanabilirsin
atomickill7
SanırımNe diye geçiyor hocam bulamadım
SanırımDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
atomickill7
log iletebilirsen
log iletebilirsen
miosett
Merhabalar dosyası hastebin tarzı sitelere aktarıp bize yollayınız.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
lawrensxrd
eklenti kapanıyor config.yml items.yml dosyalarını iletebilirmisiniz ikisinden birinde hata var plugini tam bilmiyorum fakat;
Invalid key. Must be [a-z0-9/._-]: unbreakıng
yok hocam çalışmıyor plugin. normal deluxehub dada plugin eklentisi yok.eklenti kapanıyor config.yml items.yml dosyalarını iletebilirmisiniz ikisinden birinde hata var plugini tam bilmiyorum fakat;
itemlere verdiğin büyüyle alakalı olabilirKod:Invalid key. Must be [a-z0-9/._-]: unbreakıng
miosett
yok hocam çalışmıyor plugin. normal deluxehub dada plugin eklentisi yok.
başka pvp plugini bulaamdımHocam deluxehub seçenek yapmanızı sağlar onunla yapabileceğinizi sanmıyorum.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!