Çözüldü Lobide minigames odasına girebilme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CarbonCraft3547

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
5
Minecraft
MertBasdas

Discord:

EgeErginel

Öncelikle merhaba bir sunucuda görmüştüm oyun seçme menüsünü açınca eggwars bedwars gibi minigamesler vardı mesela eggwarsa girmek istiyorsun eggwarsa tıklayınca bir menü daha açılıyo o menüde eggwars odaları kaç kişi var felan diyo aktif odaları gösteriyor yani oyunda ki odaları göstermiyor boş odaları gösteriyor bu hangi plugin bilen varsa yardımcı olabilir mi

ChestCommands pluginini kullanabilirsin, veyahut DeluxeMenus

DeluxeMenus kullanabilirsin.

deluxe menus olmaz galiba ayrı plugin çünkü oyunda olan oda o menüde gözükmüyor sadece boş odaları gösteriyor

deluxe menus olmaz galiba ayrı plugin çünkü oyunda olan oda o menüde gözükmüyor sadece boş odaları gösteriyor
içinde çıkan eşyaların detaylarını öyle pl lerle yapamazsın. başka bir sistem yapmışlar / kullanmışlar

Öncelikle merhaba bir sunucuda görmüştüm oyun seçme menüsünü açınca eggwars bedwars gibi minigamesler vardı mesela eggwarsa girmek istiyorsun eggwarsa tıklayınca bir menü daha açılıyo o menüde eggwars odaları kaç kişi var felan diyo aktif odaları gösteriyor yani oyunda ki odaları göstermiyor boş odaları gösteriyor bu hangi plugin bilen varsa yardımcı olabilir mi
Anlattığın sistem sunucuların kendi kodladıkları eklentiler ile yapılıyor, Skriptle veya Hazır Eklentilerle birebir taklit etmek zor ve performanssız olacaktır muhtemelen. Fakat yapılabilir ama uğraştırır söyliyim şimdiden.

chestcommands la ayarlıyorlar + bir plugin vardı adını suan hatırlamıyorum ama /market falan ayarlıyorlardı ordan ayarlayıp npc ye /npc addcmd plugine yazdıgınız komudu yazıyorsunuz ondan sonr tıklayınca o kkomut olarak çalışıyor

chestcommands la ayarlıyorlar + bir plugin vardı adını suan hatırlamıyorum ama /market falan ayarlıyorlardı ordan ayarlayıp npc ye /npc addcmd plugine yazdıgınız komudu yazıyorsunuz ondan sonr tıklayınca o kkomut olarak çalışıyor

yav onu biliyorum onu bilmeyende sunucu açmasın
ben başka bişey diyorum konuyu düzgün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl