Çözüldü Lobide mesaj yazamıyoruz? Velocity

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

portakalnetwork

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
19
Merhaba velocity üzerinden "hiçbir plugini olmayan" lobiye aktardığımda bile mesaj yazamıyoruz
Komut denendiğinde bu hatayı veriyor ancak login yaptırabilecek hiçbir plugin yok velocity tarafında authmevelocity plugini kurulu sadece.
/login /register yerine sohbet üzerinden yazılı giriş register yaptım ve sohbete ihtiyacım var bu hatayı nasıl çözerim?
1763804788401.webp

1763804827080.webp

Ekli dosyalar

• 1763804784903.webp
    1763804784903.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 23
Merhaba velocity üzerinden "hiçbir plugini olmayan" lobiye aktardığımda bile mesaj yazamıyoruz
Komut denendiğinde bu hatayı veriyor ancak login yaptırabilecek hiçbir plugin yok velocity tarafında authmevelocity plugini kurulu sadece.
/login /register yerine sohbet üzerinden yazılı giriş register yaptım ve sohbete ihtiyacım var bu hatayı nasıl çözerim?
Ekli dosyayı görüntüle 275516
Ekli dosyayı görüntüle 275517

lobi kısmında authme ve authmevelocity kurulumu

lobi kısmında authme kurulumu
Hayır hiçbir plugin yok enforce-secure-profile ayarıda kapalı ancak authme mesajı geleiyor velocitydeki authme plugininden olduğunu düşünüyorum artık nasıl etki ediyorsa lobiye.

Hayır hiçbir plugin yok enforce-secure-profile ayarıda kapalı ancak authme mesajı geleiyor velocitydeki authme plugininden olduğunu düşünüyorum artık nasıl etki ediyorsa lobiye.
lobi sunucusuna authme ve authmevelocity kurmalısın tek başına velocitye kurarsan bu şekilde hata alırsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl