Çözüldü lobide authme plugini calismiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

linexq

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
morcarlean2

Discord:

linexqa

merhaba ben hub da /register yazinca calismiyor /login yazinxa calismiyor lp yle alakali oldugunu dusunuyorum ama onunlada bir alakasi yok nasil yapacagimi bilmiyorum yardim edermisiniz hubda haraket dahi edilmiyor ve sunucuyu aktif veremiyorum bu yuzden

1. AuthMe veya başka bir auth plugin'inin yüklü olduğundan ve doğru yapılandırıldığından emin olun.
  2. LuckPerms'te gerekli izinlerin verildiğini kontrol edin.
  3. Sunucu loglarında hata olup olmadığını kontrol edin.
  4. Hub spawn alanındaki izinleri ve WorldGuard yapılandırmalarını kontrol edin.

Yardımcı Olabilecek Ek Plugin'ler:​

• Eğer AuthMe ile entegrasyon sorunları yaşıyorsanız, xAuth veya AuthMeBridge gibi alternatif auth plugin'leri deneyebilirsiniz.

luckpermste hangi izinleri vereyim

Olmmazsa dene,
/lp group default permission set minecraft.command.register true
/lp group default permission set minecraft.command.login true

lazım.webp

1. AuthMe veya başka bir auth plugin'inin yüklü olduğundan ve doğru yapılandırıldığından emin olun.
  2. LuckPerms'te gerekli izinlerin verildiğini kontrol edin.
  3. Sunucu loglarında hata olup olmadığını kontrol edin.
  4. Hub spawn alanındaki izinleri ve WorldGuard yapılandırmalarını kontrol edin.

Yardımcı Olabilecek Ek Plugin'ler:​

• Eğer AuthMe ile entegrasyon sorunları yaşıyorsanız, xAuth veya AuthMeBridge gibi alternatif auth plugin'leri deneyebilirsiniz.e.
reis son olarak ben op vermeden towny komudu çalışmıyor onu nasıl çalıştırabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl