Çözüldü /lobi skripti veya Plugini!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cathrny
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.892
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cathrny

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
89
Minecraft
Cathrny

Discord:

Cathrny

Merhaba sayın MC-TR Kullanıcıları Benim Hub Sunucum Var Ama Oyuncular Skyblocka Girince /lobi komutu olmadığı için gir çık yapıyorlar ama ben /lobi yazıp lobiye gitmelerini istiyorum bana yardım edebilirmisiniz ?

command /lobi:
[TAB]bungeecord player to "lobi"

Denermisin

Konu doğru bölüme taşınmıştır. Bir daha konu açarken dikkatli olunuz.

İlk olarak
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentiyi yükle. commands.yml dosyasını açıp, her şeyi silip bunu kopyalayıp yapıştır:

Kod:
lobi:
  command: /lobi
  type: BUNGEE_TP
  server_name: lobi

Bulduysanız Veya Bulamadıysanız Bildirirseniz Sevinirim :)

--=[ SuperLobbyPlus | Advanced Lobby | Animated ScoreBoard - Chat - Motd- Commands | AND MORE!]=-- adlı plugini öneririm buyrun linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ama Yanında /discord /facebook /teamspeak3 gibi komutlrda getiriyor Editlemek lazım istersen editlenmiş kendi sunucumdakini atabilirim :D

Konu doğru bölüme taşınmıştır. Bir daha konu açarken dikkatli olunuz.

İlk olarak
eklentiyi yükle. commands.yml dosyasını açıp, her şeyi silip bunu kopyalayıp yapıştır:

Kod:
lobi:
  command: /lobi
  type: BUNGEE_TP
  server_name: lobi
Hocam bunu yaptımda bütün plugin paketlerinemi olacak mesela skyblock faction vb. ?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

--=[ SuperLobbyPlus | Advanced Lobby | Animated ScoreBoard - Chat - Motd- Commands | AND MORE!]=-- adlı plugini öneririm buyrun linki:

Ama Yanında /discord /facebook /teamspeak3 gibi komutlrda getiriyor Editlemek lazım istersen editlenmiş kendi sunucumdakini atabilirim :D
Hocam olur beğenirsem kullanırım :)

Lobiye geçilecek sunuculara yapabilirsin. Faction, Skyblock, Survival gibi.

Konu Kilit İyi Forumlar.!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl