Murder
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 10
- Minecraft
- TheMurderK
Discord:
SametIRIK#3064
Arkadaşlar uğraşıyorum bulamıyorum lütfen yardım edermisiniz ?
ben şunu istiyorum ;
/lobibelirle yazdığımda /lobi yazıldığında lobiye gidecek .
LOBİDE ;
+ hiç bir eşyası olmayacak
+ sohbetTE konuşulmayacak
+ mesela skyblockda kastığı itemleri /lobi yazdığında o itemler olmıyacak sadece skyblok a girdiğinde orda kastığı itemler geri gelecek
+ başka dünyalarda konuşulan sohbetler lobide gözükmeyecek mesela skyblock da konuşulan sohbetler lobide gözükmiyecek , skyblock oyununda sohbette konuşulanlar lobide gözükmeyecek v.b
+ ölünce o oyunun spawnında doğacak mesela skyblock da öldü yada dünyadan aşağı düştü ve öldü skyblok ın spawnında doğacak lobide doğmayacak
+ hiç bir komut kullanılmayacak
+ mesela bir oyuncunun skyblockda rehber yetkisi var , skyblockda fly ını açık unutmuş ve oyundan çıktı oyuna tekrar girince fly ı kapancak
+ mesela bir oyuncunun skyblockda rehber yetkisi var , faction a geçtiğinde o yetki olmıyacak oyuncu yetkisi olucak
+ OYUNA ilk giriş ve girişte lobide doğacak
+ eşya atma ve eşya alma olmıyacak
+ yemek yeme olmıyacak
+ ölmeme olmıyacak , boğulma olmıyacak
+ skyblock da sadece benim istediğim komutlar kullanılacak
BİLİYORUM ARKADAŞLAR ÇOK ŞEY İSTEDİM AMA BANA LAZIM , BEN SKRİPT YAPMAYI ÇOK BİLMİYORUM , YARDIMIZIN İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİM !
İYİ FORUMLAR , İYİ GÜNLER DİLERİM
ben şunu istiyorum ;
/lobibelirle yazdığımda /lobi yazıldığında lobiye gidecek .
LOBİDE ;
+ hiç bir eşyası olmayacak
+ sohbetTE konuşulmayacak
+ mesela skyblockda kastığı itemleri /lobi yazdığında o itemler olmıyacak sadece skyblok a girdiğinde orda kastığı itemler geri gelecek
+ başka dünyalarda konuşulan sohbetler lobide gözükmeyecek mesela skyblock da konuşulan sohbetler lobide gözükmiyecek , skyblock oyununda sohbette konuşulanlar lobide gözükmeyecek v.b
+ ölünce o oyunun spawnında doğacak mesela skyblock da öldü yada dünyadan aşağı düştü ve öldü skyblok ın spawnında doğacak lobide doğmayacak
+ hiç bir komut kullanılmayacak
+ mesela bir oyuncunun skyblockda rehber yetkisi var , skyblockda fly ını açık unutmuş ve oyundan çıktı oyuna tekrar girince fly ı kapancak
+ mesela bir oyuncunun skyblockda rehber yetkisi var , faction a geçtiğinde o yetki olmıyacak oyuncu yetkisi olucak
+ OYUNA ilk giriş ve girişte lobide doğacak
+ eşya atma ve eşya alma olmıyacak
+ yemek yeme olmıyacak
+ ölmeme olmıyacak , boğulma olmıyacak
+ skyblock da sadece benim istediğim komutlar kullanılacak
BİLİYORUM ARKADAŞLAR ÇOK ŞEY İSTEDİM AMA BANA LAZIM , BEN SKRİPT YAPMAYI ÇOK BİLMİYORUM , YARDIMIZIN İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİM !
İYİ FORUMLAR , İYİ GÜNLER DİLERİM
Son düzenleme: