LOBI Plug-in Paketi 1.7 | 1.8 Tamamen Bana Aittir.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan JoKeR BeY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 17.064

V2 Paketimiz Gelsinmi ?

• Evet Gelsin !!

Oy: 58 89,2%
  • Hayır Gelmesin

Oy: 8 12,3%

• Kullanılan toplam oy
    65
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
viplere eklentiler diyorum yani. mesela vip alınca farklı şeyler yapabilsin istiyorum birisi

Paralı Plugin Paylaşma Derim.[DOUBLEPOST=1437754833,1437754772][/DOUBLEPOST]H
cok sağol
:)[DOUBLEPOST=1437638067,1437636298][/DOUBLEPOST]
/lobi yazdığın zaman lobiye gidiyormu??
BungeeCord Lazım

yunus27 Forum için Davranışlarına dikkat et biraz kimseyide rencide etmek hakın yok sus bi ya öyle diyom hadi kendin bi yap bi paket yapamazsın sende alıntı yaparsın HAHA SUSARSIN ÖYLE İŞTE SUS BİRAZ KİMSEYDE RENCİDE ETME HAKINI KİMSE VERMEZLER İYİ FORUMLAR :D:D:D:D:D:D:D

Başarili bir paket başarılarının devamını dilerim..

Kardeşim Sen Kimsinde Milletin Paketini Alıp 'BEN YAPTIM' Diye Yutturuyorsun?
Gencler Paket Onun Değil Paket ZeusNW Sunucusundan Akiraya Aittir.!

Kendisi yapmadıki neyin başarısını diliyorsun ? Akılım :D[DOUBLEPOST=1437836523,1437836475][/DOUBLEPOST]merak etme ben sen değilim ) yunus27 ZORUNA GİTMESİN

Ben paket yaparım pluginleri toplarım emek ile türkçeleştiririm alıntı yapmama gerek yok ve rencide ederim etmem sanane burada alıntı yapıpta tamamen bana ait demesi zorumuza gidiyor ve sen hayırdır ? ( Senide gördük map ve pluginleri alıntı yaparak paylaş sonrada yok alıntı değil millet biliyor zaten konundada yazdılar senide rencide ettiğim için burada gelipte bana laf koymaya çalışıyorsun merak etme ben sen değilim )

Kendisi yapmadıki neyin başarısını diliyorsun ?

İşte o konuda ben rencide ettim kendisini ss aldım konusunda cevapladım gösterdim hepsini konuyu sildirmiş.
Sen Kendini Çok Başarılı Sanıyorsun Ama Senın Daha Plugin Paketin Bile Yok Hemde Çok Boş Konusuyorsun Sana Bişe Diyimi Mc-Tr Bida Gelme Gelirsende Sesini Çıkartma Yoksa Daha Kötü Şeyler Olur

Sen Kendini Çok Başarılı Sanıyorsun Ama Senın Daha Plugin Paketin Bile Yok yunus27 Adın bile yusuf yusuf yusuf ediyon Paket yapta Göre kesin alıntı yapar egent den yada bir yerden atar öyle bi paket yapar ama bi b*kta olmaz yunus27 Sen kendini cok akılı zannediyon da ne de Akılısın Laf sokmak la olmuyor o iş Neyse Tartışma yeri degil Büyüklük Bizde Kalsın :D

Sen Kendini Çok Başarılı Sanıyorsun Ama Senın Daha Plugin Paketin Bile Yok Hemde Çok Boş Konusuyorsun Sana Bişe Diyimi Mc-Tr Bida Gelme Gelirsende Sesini Çıkartma Yoksa Daha Kötü Şeyler Olur
Babanın forumumu burası beni kovuyorsun geldim sesimide çıkartıyorum hadi olsun kötü şeyler plugin paketim yok olmadığı içinde seviniyorum alıntı olucağına hiç olmasın daha iyi.[DOUBLEPOST=1437843952,1437843906][/DOUBLEPOST]
Sen Kendini Çok Başarılı Sanıyorsun Ama Senın Daha Plugin Paketin Bile Yok yunus27 Adın bile yusuf yusuf yusuf ediyon Paket yapta Göre kesin alıntı yapar egent den yada bir yerden atar öyle bi paket yapar ama bi b*kta olmaz yunus27 Sen kendini cok akılı zannediyon da ne de Akılısın Laf sokmak la olmuyor o iş Neyse Tartışma yeri degil Büyüklük Bizde Kalsın :D
Büyüklük bizde kalsın diyor çocukla laflar kullanıyor senin aklın nerde alıntı paketlerle foruma gelipte forumun adını kirletiyorsunuz paketim yok doğrudur olsa bile alıntı tamam bunuda unutma.

Plugin Paketi Olmakla Ne Alakası Var ? Adamın Zevkine,Hayrına O Ben Anlamadım Olayı :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl