LOBI Plug-in Paketi 1.7 | 1.8 Tamamen Bana Aittir.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan JoKeR BeY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 17.064

V2 Paketimiz Gelsinmi ?

• Evet Gelsin !!

Oy: 58 89,2%
  • Hayır Gelmesin

Oy: 8 12,3%

• Kullanılan toplam oy
    65
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JoKeR BeY

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
9
Çakma lobi yoktur ancak düz lobi olarak kullanılabilir.
Eklenti paketi tamamen bana aittir.
Minecraft'ı 3 Yıldır Oynuyorum Ve Size Yardımcı Olmak İstedim.
İyi olup olmaması yada yorumlarınızda "kötü" gibi şeyler umrumda değildir işine yarayan varsa kullansın lobi eklenti paketi yapamayan kişiler çok.

"Nerdeyse tüm eklentileri düzenlemeniz gerekecektir!"
"Rezil sunucu emek hırsızlığı ile takılıyor bende burada paylaştım."

"Kardeşiniz dediğiniz insanlar tanrının hatalı üretimi ise bu sizin suçunuz değildir onların huur çocukluğudur."

1kPbDA.png

Bunlar ne işe yarar?

» Ancient Gates - "Lobiden diğer bir sunucuya portal açmaya yarar."
» AuthMe - "Oyuncuların hesaplarını kayıt eder ve oyuna şifre ile girmeye yarar."
» ChestCommands - "Sunucu seçme ve efekt seçmek için sanal sandık gibi birşey oluşturur."
» CustomJoinItems - "Oyun başlangıcında hangi eşyalarla gireceğinizi belirlemeye yarar."
» Essentials - "+100 komutu kullanmanızı sağlar."
» GroupManager - "Perm (Yetkiler)'inizi ayarlamaya yarar."
» Particle Text - "Duman ve benzeri efektler ile yazı yazmanızı sağlar."
» MyCommand - "Bungeecord üzerinden teleport sağlar."
» NameTagEdit (İsterseniz silebilirsiniz) - "Tabda "Lobi » Hera" yazısı çıkmasını sağlarsınız yani Lobi tagı ekler sizlere."
» NoCheatPlus - "Hileciler Flight, Fly adlı hileyi açıp lobi dışarısına çıkmasını engellesin diye anti hile."
» Plugman - "Sunucudaki eklentileri rahat bir şekilde aktifleştirip - deaktifleştirebilirsiniz."
» ProtocolLib - "Destekçi eklenti."
» RainbowArmour - "Oyuncuların lobide rengarenk kıyafetler giymesini sağlar."
» Skript - "Lobide konuşma, Lobide kırma, Lobide eşya atma, Lobide yerden eşya alma vb. şeyleri kapatmak içindir."
» SpawnTP - "Oyuncuların herzaman lobide spawnlanmasını sağlarsınız."
» UltimateParticles - "Lobide eğlenceli rengarenk efektler almanızı sağlar."
» Vault (Aslında gerekmez ama silmeyin) - "Ekonomi eklentilerini çakıştırmaz."
» WorldEdit & WorldGuard - "Dünyada oynamalar ve korumalarınızı ayarlamanızı sağlar."

Bir kaç eklentileri screenshot yolu ile göstereyim ben sizlere :)
"Sunucu ismine aldanmayın."

CustomJoinItems
5k90ad.png

RainbowArmour
d2jrvn.png

UltimateParticles
Aq2VDq.png

ParticleText
0kVXRL.png

ChestCommands
Sunucu - Efekt

4kmAjq.png

zVRZj4.png

Skriptler
6kRBa9.png

yldW6N.png

Gkn7m3.png

OZ2bvA.png

Kardeşim dediğiniz insanlar k*hpeyse yapacak birşey yok ortaklarınızı iyi seçin.
Güle güle kullanın tekrardan :)

İndirme Linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Virus Total:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

cok sağol
:)[DOUBLEPOST=1437638067,1437636298][/DOUBLEPOST]
Çakma lobi yoktur ancak düz lobi olarak kullanılabilir.
Eklenti paketi tamamen bana aittir.
Minecraft'ı 3 Yıldır Oynuyorum Ve Size Yardımcı Olmak İstedim.
İyi olup olmaması yada yorumlarınızda "kötü" gibi şeyler umrumda değildir işine yarayan varsa kullansın lobi eklenti paketi yapamayan kişiler çok.

"Nerdeyse tüm eklentileri düzenlemeniz gerekecektir!"
"Rezil sunucu emek hırsızlığı ile takılıyor bende burada paylaştım."

"Kardeşiniz dediğiniz insanlar tanrının hatalı üretimi ise bu sizin suçunuz değildir onların huur çocukluğudur."

1kPbDA.png

Bunlar ne işe yarar?

» Ancient Gates - "Lobiden diğer bir sunucuya portal açmaya yarar."
» AuthMe - "Oyuncuların hesaplarını kayıt eder ve oyuna şifre ile girmeye yarar."
» ChestCommands - "Sunucu seçme ve efekt seçmek için sanal sandık gibi birşey oluşturur."
» CustomJoinItems - "Oyun başlangıcında hangi eşyalarla gireceğinizi belirlemeye yarar."
» Essentials - "+100 komutu kullanmanızı sağlar."
» GroupManager - "Perm (Yetkiler)'inizi ayarlamaya yarar."
» Particle Text - "Duman ve benzeri efektler ile yazı yazmanızı sağlar."
» MyCommand - "Bungeecord üzerinden teleport sağlar."
» NameTagEdit (İsterseniz silebilirsiniz) - "Tabda "Lobi » Hera" yazısı çıkmasını sağlarsınız yani Lobi tagı ekler sizlere."
» NoCheatPlus - "Hileciler Flight, Fly adlı hileyi açıp lobi dışarısına çıkmasını engellesin diye anti hile."
» Plugman - "Sunucudaki eklentileri rahat bir şekilde aktifleştirip - deaktifleştirebilirsiniz."
» ProtocolLib - "Destekçi eklenti."
» RainbowArmour - "Oyuncuların lobide rengarenk kıyafetler giymesini sağlar."
» Skript - "Lobide konuşma, Lobide kırma, Lobide eşya atma, Lobide yerden eşya alma vb. şeyleri kapatmak içindir."
» SpawnTP - "Oyuncuların herzaman lobide spawnlanmasını sağlarsınız."
» UltimateParticles - "Lobide eğlenceli rengarenk efektler almanızı sağlar."
» Vault (Aslında gerekmez ama silmeyin) - "Ekonomi eklentilerini çakıştırmaz."
» WorldEdit & WorldGuard - "Dünyada oynamalar ve korumalarınızı ayarlamanızı sağlar."

Bir kaç eklentileri screenshot yolu ile göstereyim ben sizlere :)
"Sunucu ismine aldanmayın."

CustomJoinItems
5k90ad.png

RainbowArmour
d2jrvn.png

UltimateParticles
Aq2VDq.png

ParticleText
0kVXRL.png

ChestCommands
Sunucu - Efekt

4kmAjq.png

zVRZj4.png

Skriptler
6kRBa9.png

yldW6N.png

Gkn7m3.png

OZ2bvA.png

Kardeşim dediğiniz insanlar k*hpeyse yapacak birşey yok ortaklarınızı iyi seçin.
Güle güle kullanın tekrardan :)

İndirme Linki:

Virus Total:
/lobi yazdığın zaman lobiye gidiyormu??

Kardeşşşş V2 Gelsinnn Ama Daha Cok Özellik Ekle Sunucu Menusu Lobi Kutusu Lobi Kutusunda Efeketler Falan Olsun Lütfennn Kardeşş skype ekle ayberk.yigit.7 ben ortak arıyorum istersen sen ol ?

helal olsun[DOUBLEPOST=1437649489,1437648752][/DOUBLEPOST]permlerini verebilirmisin ? birde effektlerde sadece yıldız çalışıyor.

helal olsun Kadeşim ellerin dert körmesin bi ihtiyacın oldum bana msj at yardım ederim her türlü san :)

cok sağol
:)[DOUBLEPOST=1437638067,1437636298][/DOUBLEPOST]
/lobi yazdığın zaman lobiye gidiyormu??
Evet Kardeşim[DOUBLEPOST=1437658766][/DOUBLEPOST]
helal olsun Kadeşim ellerin dert körmesin bi ihtiyacın oldum bana msj at yardım ederim her türlü san :)
Eyw Kardeşim Devamı Gelcek Ama Başka Bi Şekilde Gelebilir[DOUBLEPOST=1437658821][/DOUBLEPOST]
helal olsun[DOUBLEPOST=1437649489,1437648752][/DOUBLEPOST]permlerini verebilirmisin ? birde effektlerde sadece yıldız çalışıyor.
Kardeşim Onları Sen Ayalarıcaksın Ben Sadece Efekleri Fılan Yaptım Sen Yappcaksın Öbür Yerleri

/lobi yazdığın zaman lobiye giditmedi onun yap ya bi zahmet bide Multiverse-Core. atı ver kardeşim
MyCommand lobi yazınca lobi gitmesini ayarla o yok bakıtım bu bunlar sorun lu geri güzel devam

Evet Kardeşim[DOUBLEPOST=1437658766][/DOUBLEPOST]
Eyw Kardeşim Devamı Gelcek Ama Başka Bi Şekilde Gelebilir[DOUBLEPOST=1437658821][/DOUBLEPOST]
Kardeşim Onları Sen Ayalarıcaksın Ben Sadece Efekleri Fılan Yaptım Sen Yappcaksın Öbür Yerleri
Vipleri çok daha ayrıcalıklı kılmak için önerilerin var mıdır ? mesela sunucu dolu iken başkasını atmadan girebilmeyi hangi özellikle yapıyorsunuz ?

Vipleri çok daha ayrıcalıklı kılmak için önerilerin var mıdır ? mesela sunucu dolu iken başkasını atmadan girebilmeyi hangi özellikle yapıyorsunuz ?
Güzel Soru Kardeşim :) Bunun Cevabı GroupManager Arkadaşım. Şimdi Video Vereceğim İzlersen Sevinirim :)

Güzel Soru Kardeşim :) Bunun Cevabı GroupManager Arkadaşım. Şimdi Video Vereceğim İzlersen Sevinirim :)

group manager dışında ? Lobim için vipleri çok op göstermek istiyorum pet plugini vs biliyormusun ?

yani diyorumki vipler çok op gözüksün baya bi ayrıcalıkları olsun pet plugini vs önerin varmı
Şöylemi Yani Kurucunun Yanında Kurucu Tagı Varya Onunda VİP Diye Güzel Bişeymi Olsun Diyorsun

Sürekli alıntı paketler yeter artık paylaşma şu paketleri.[DOUBLEPOST=1437682482,1437681731][/DOUBLEPOST]Bir kerede kit pvp plugin paketi paylaşmıştın oradada rencide etmiştim şimdide ediyorum ben rencide etmekten bıktım sen olmaktan bıkmadın.
B0RnvV.png

ly0XdB.png

b2g1r0.png

ng5dRR.png

1k2bLY.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl