Çözüldü Lobi paketimde hatalar var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TascraftNW

play.tascraftnw.com
Elmaslar
49
Minecraft
BayEge

Discord:

Ege#0615

Lobi Paketimde Hatalar var ben çözemedim yardım edermisiniz.ayrıca lobiyi bungeye bağlayınca lobiye en fazla 1 kişi girebiliyor neden ?
lobi log dosyası
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

unknown.png

Dostum nereden başlasam bilemiyorum ki. Kendin mi yaptın? O kadar fazla hata ve fazlalık var ki ben bile anlayamadım yani. Kusura bakma ama gerçekten rastgele yapıp koymuşsun. En iyisi bir yerden lobi paketi al. Ama ayrıntılar şunlar:
  • ASCMD eklentisini güncelle. (
    Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
    )
  • 2 tane placeholder api var, bir tanesini sil.
  • 2 tane TAB eklentisi var, bir tanesini sil.
  • 2 tane UnioAntiCrash eklentisi var, bir tanesini sil.
  • 2 tane Worldedit eklentisi var, bir tanesini sil.
  • 2 tane WorldGuard eklentisi var, bir tanesini sil.
  • UltimateBossBar eklentisinin çalışması için AnimationLib eklentisini kur.
  • BookNews eklentisini sil ya da güncelle.
  • ExploitFixer için HamsterAPI eklentisini kur. (
    )
  • TAB eklentisinde animasyonlar çalışmıyor, YAML Parser ile hatayı bulup düzenle.
  • TruenoNPC sorunlu. Lütfen Citizens kullanın.
  • Skript 2.1.2 kullanmayın, skript 2.2-dev36'yı kullanın.
  • KingOfTheLadder güncel değil sorun veriyor, ya silin ya da güncelleyin.
  • /kitap skripti çalışmıyor, bir skriptera baktırtın ya da silin.
Çok fazla hata var, daha iki kişinin girememesini bile çözemedim. Şahsen kendin yapmak yerine birine lobi paketi yaptır veya satın al. Benden bu kadar..

reis zaten satın aldım

reis zaten satın aldım
O zaman satın aldığın yerden destek al. Unutma, satın aldığın kişi bizden daha iyi bilir neyin olup neyin olmaması gerektiğini. Bunun desteğini biz değil satın aldığın kişi vericek kusura bakma.
Kimden satın aldın bilmiyorum ama eğer sen üstüne değişiklik yapmadıysan başarısız olmuş. İyi günler dilerim, benden bu kadar.

Sorun

INCEPTION TEAM

Tarafından Hepsi Düzeltilmiştir Konu Kilit.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl