AliHD#4006
ByllEmir#3225
kyjons
ByllEmir#3225
deneyeceğim, teşekkürlerbenimde aynı sorunum vardı.
1.MyCommands pluginini değiştirince düzeldi.
2.spigot'a girip bungeecordun true olduğundan emin ol (tüm sunucular için)
- bu arada attıyın kod benim sunucumda çalışmakta kod'da sorun yok ama senin sunucu sürüm o pluginin sürümünü desteklemiyor olabilir.ben 1.8X kullanıyorum
ByllEmir#3225
true yapınca oyuna girmiyor , plugini dğiştirdim son versiyon yükledim yine olmuyorbenimde aynı sorunum vardı.
1.MyCommands pluginini değiştirince düzeldi.
2.spigot'a girip bungeecordun true olduğundan emin ol (tüm sunucular için)
- bu arada attıyın kod benim sunucumda çalışmakta kod'da sorun yok ama senin sunucu sürüm o pluginin sürümünü desteklemiyor olabilir.ben 1.8X kullanıyorum
kyjons
Bi yerde hata yapıyor olabilirsin.istersen discordan ekle beni yardımcı olmaya çalışırım.Arkadaşlar bungeecordaan ip forwardı true yapıp sunucuların spigottan bungeecord true yapınca bu oluyor nedeni nedir acaba ?
Dağhan#9999
ıpwhitelist kapatın düzelir.Bi yerde hata yapıyor olabilirsin.istersen discordan ekle beni yardımcı olmaya çalışırım.
Dağhan#9999
IP Yanlış hatası "İPWhitelist" plugininden kaynaklıdır.mycommandda commands kısmına
bunu ekliyorum fakat olmuyor skript ile de denedim olmadı nedeni nedir acaba bilen varmı'lobi':
command: /lobi
type: BUNGEE_TP
server_name: lobi
permission-required: false
ByllEmir#3225
true yapınca oyuna girmiyor , plugini dğiştirdim son versiyon yükledim yine olmuyor
Bi yerde hata yapıyor olabilirsin.istersen discordan ekle beni yardımcı olmaya çalışırım.
Sorun çözüldü yardımlarınız,çabalarınız için teşekkürler :) ipwhitelistdenmişIP Yanlış hatası "İPWhitelist" plugininden kaynaklıdır.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!