Çözüldü Lobi de kasa açıp eşyayı diğer dünyada alma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FazoHan

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
5
Minecraft
FazoHan

Discord:

faz0_1453

Merhabalar, ben bir towny sunucusu yapıyorum.Lobi de kasalar var ancak lobi de açtığımız kasalar lobi de ki envanterimize gelmesin onun yerine towny1 dünyasındaki envanterimize gelsin istiyorum bunu nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misiniz

Towny oyun modunda lobi var ise büyük ihtimalle bahsettiğiniz lobi değil spawndır.

Lobi oyuncuların oynamak istediği oyunları seçtiği yer anlamına gelir. Spawn ise o oyun moduna özgü market olsun, npc ler olsun diğer sistemlerin olduğu bir alandır.

Eğer spawn kullanıyor iseniz belirtirseniz sevinirim ona göre yardımcı olmaya çalışacağım. Ancak proxy tarzı bir sistem ile lobideki şeyleri townye aktarmak istiyorsanız durum biraz daha başka. Belirtirseniz sevinirim.

Merhabalar, ben bir towny sunucusu yapıyorum.Lobi de kasalar var ancak lobi de açtığımız kasalar lobi de ki envanterimize gelmesin onun yerine towny1 dünyasındaki envanterimize gelsin istiyorum bunu nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misiniz
Dediginizi yanlış anlamadıysam farklı proxy sunucusundaki itemi farklı suncuya vermek istiyorsunuz.

he yok ya sağolun çözdüm ben bana da mantıksız geldi zaten öyle yapmak sağolun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl