Lobby OlymposBT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bydemir06

Block Tale Studio Ceo
Elmaslar
590
Minecraft
bydemir06

Discord:

bydemir06#0787

aD4Zbg.jpg

OLYMPOS BT
aD4Zbg.jpg

Yapımcı ; bydemir06
Fiyat aralığı ; 70-80TL
İletişim site üzerinden mesaj atmanız yeterlidir.
Skype adresim; demirseyf06
aD4Zbg.jpg

Açıklama;
Merhaba arkadaşlar ben OlymposBt nin kurucusu bydemir06 sizlere yapmış olduğum hub mapını göstereceğim beğenip destek olursanız sevinirim.

aD4Zbg.jpg

PrZN1b.jpg

5Q1XNM.jpg

gWJR2O.jpg

Mv34o1.jpg

aD4Zbg.jpg

Kendisi render alınmasını istememiştir.

Son düzenleme:
Bir lobi için gereksiz pahalı. Fiyat esneyebilir.
Senin düşüncen verilen emek ortada fiyat konusunda netim. Sana yapılan o kadar indirime rağmen "map yaptırıp almadığını düşünürsek bence daha mantıklı." Tabi ki o dönemler geride kaldı ama neyse... Yorumunuz için teşekkürler iyi forumlar dilerim.

Yaptığın emekleri güzel fotoğraflar sayesinde görebiliyoruz, cidden çok güzel olmuş. İleride minecrafta büyük bir dönüş yapacağım. Elimde büyük bir bütçe olucak ve sunucu açacağım o zaman bu mapi almak isterim.

Yaptığın emekleri güzel fotoğraflar sayesinde görebiliyoruz, cidden çok güzel olmuş. İleride minecrafta büyük bir dönüş yapacağım. Elimde büyük bir bütçe olucak ve sunucu açacağım o zaman bu mapi almak isterim.
Eğer satılmaz ise o zamana kadar. Elbetteki neden olmasın, satılırsa da yenisi yapılır.

Harita güzel, fiyatı haritaya göre ideal.

Teşekkür ederim. Fiyat uygun bencede

Gerçekten sağlayıcımız Microsoft ile anlaşabilirsim ram için map için kesinlikle uğrayacağım :)

Arkadaşlar acil ihtiyaç dan dolayı map fiyatı 50 Liraya düşmüştür.

Senin düşüncen verilen emek ortada fiyat konusunda netim. Sana yapılan o kadar indirime rağmen "map yaptırıp almadığını düşünürsek bence daha mantıklı." Tabi ki o dönemler geride kaldı ama neyse... Yorumunuz için teşekkürler iyi forumlar dilerim.
öylelerini hic sevmiyorum abi yemin ediyorum sinir ediyorlar insanı.
emek ortada , yapamiyanlar laf yapmasin lütfen

Emin ol bende sevmiyorum

Gözlerime inanamıyorum sen ne yaptın @bydemir06 .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl