Lobby Level TP Status

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Frovers
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 807
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Frovers

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Frovers
Adsız.png

Arkadaşlar lobi deki bu eklentinin ismini bilen varmı ? level böyle bar şeklinde felan benzerde olur

Bunu ben de arıyorum bulan varsa banada söylesin :D

gerçekten bunu bulan varsa bizde bilelim.

Beyler bu görseldeki eklenti Cr sunucusunun eklentisi kendiler kodladı diye biliyorum yani bulmak konusunda çok umutlanmayın. Fakat buna. Benzer bir kaç eklenti spigot mc de görmüştüm bulursam atarım

Muhtemelen böyle bir eklentiyi hazır bulamazsınız ya kendin yapacaksın ya birine yaptıracaksın.

Beyler bu görseldeki eklenti Cr sunucusunun eklentisi kendiler kodladı diye biliyorum yani bulmak konusunda çok umutlanmayın. Fakat buna. Benzer bir kaç eklenti spigot mc de görmüştüm bulursam atarım
Evet SS CR Den ama kullanan küçük sunucularda var bana ücret karşılığı vermelerini rica ettim vermediler :)

Evet SS CR Den ama kullanan küçük sunucularda var bana ücret karşılığı vermelerini rica ettim vermediler :)
Aaa Buda bir gelişme demeki onlar buldular ise sende bulursun PC yi sadece Pazar günü açıyorum yoksa çoktan bulmuştum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl