Çözüldü LiveAtlas & Dynmap Buton Kaldırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Creeperucan

Hâlâ Zümrüt Bulamadım!
Elmaslar
115
Minecraft
Creeperucan

Discord:

creeperucan

Merhaba, aşağıda ki resimlerde kırmızı kare içerisinde bulunan butonları silmek istiyorum. Bu butonları LiveAtlas'da nasıl kaldırabilirim? Yabancı sunucularda vs. aradım ancak doğru düzgün cevap veren göremedim.

LiveAtlas HTML dosyası:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

LiveAtlas Github:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

1705138851066.png

Tuşların isimleri ve özellikleri belirli olmadığı için resimden yola çıkarak kesin birşey söyleyemiyoeum ama yardımcı olucak nitelikte açıklamaya çalışayım.

Öncelikle bilmeniz gerek ki bu işlemleri yapabilmek için basit düzeyde de olsa HTML bilmek gerekir:
Öncelikle butonların idsini etiketlerini veya kendisini bulay bulabileceğimiz tiyolara ihtiyacımız var örneğin mauseyi buton üzerinde tutunca bir yazı geliyorsa HTML dosyasına girip CTRL + F tuşlarına basın ve bulduğunuz kelimeyi girin, butonun bloğunu bulduğunuz zaman ise kod bütünlüğüne zarar vermeden onu oradan kaldırın.

Tuşların isimleri ve özellikleri belirli olmadığı için resimden yola çıkarak kesin birşey söyleyemiyoeum ama yardımcı olucak nitelikte açıklamaya çalışayım.

Öncelikle bilmeniz gerek ki bu işlemleri yapabilmek için basit düzeyde de olsa HTML bilmek gerekir:
Öncelikle butonların idsini etiketlerini veya kendisini bulay bulabileceğimiz tiyolara ihtiyacımız var örneğin mauseyi buton üzerinde tutunca bir yazı geliyorsa HTML dosyasına girip CTRL + F tuşlarına basın ve bulduğunuz kelimeyi girin, butonun bloğunu bulduğunuz zaman ise kod bütünlüğüne zarar vermeden onu oradan kaldırın.
Adamlar mesajları HTML içerisinde yukarı koymuşlar butonlar nerede onları çözemedim ancak sanırsam CSS dilinde yazılan bir dosyaya sürekli götürüyor. Belki bilen vardır diye buraya da sormak istedim.

- Baya geç gördüm bildirim gelmemiş. :D -

src/components/Map.vue dosyasında aşağıda belirttiğim satırları silip deneyin. Aşağıdaki satırların hepsini teker teker aramanız gerek.

JavaScript:
<TileLayer v-for="[name, map] in maps" :key="name" :options="map" :leaflet="leaflet"></TileLayer>

<TileLayerOverlay v-for="[name, overlay] in overlays" :key="name" :options="overlay" :leaflet="leaflet"></TileLayerOverlay>
<MarkerSetLayer v-for="[name, markerSet] in markerSets" :key="name" :markerSet="markerSet" :leaflet="leaflet"></MarkerSetLayer>

<ChatControl v-if="chatBoxEnabled" :leaflet="leaflet"></ChatControl>

src/components/Map.vue dosyasında aşağıda belirttiğim satırları silip deneyin. Aşağıdaki satırların hepsini teker teker aramanız gerek.

JavaScript:
<TileLayer v-for="[name, map] in maps" :key="name" :options="map" :leaflet="leaflet"></TileLayer>

<TileLayerOverlay v-for="[name, overlay] in overlays" :key="name" :options="overlay" :leaflet="leaflet"></TileLayerOverlay>
<MarkerSetLayer v-for="[name, markerSet] in markerSets" :key="name" :markerSet="markerSet" :leaflet="leaflet"></MarkerSetLayer>

<ChatControl v-if="chatBoxEnabled" :leaflet="leaflet"></ChatControl>
Maalesef yüklediğinzde bu dosya gelmiyor. Ben yüklediğim dosyayı aşağıda ki linkten ulaşabilirsiniz.

Bu istediğiniz şeyi yapabilmeniz için kaynak kodunda değişiklik yapıp tekrar derlemeniz gerekli.
Kaynak kodunu bilgisayarınıza indirin.
Belirttiğim değişiklikleri yapın.
Kaynak kodunun klasörünü cmd de açın ve "yarn run build" komudunu çalıştırın
Build adında bir klasör oluşacak.
O dosyanın içindekileri kullanın.

Bu istediğiniz şeyi yapabilmeniz için kaynak kodunda değişiklik yapıp tekrar derlemeniz gerekli.
Kaynak kodunu bilgisayarınıza indirin.
Belirttiğim değişiklikleri yapın.
Kaynak kodunun klasörünü cmd de açın ve "yarn run build" komudunu çalıştırın
Build adında bir klasör oluşacak.
O dosyanın içindekileri kullanın.
1705727297381.png

1705727355468.png

Kırmızı noktaya basarak "cmd" yazıyorum.

Bilgisayarınızda Nodejs yok ise onu kurun.
Aşağıdaki komudu çalıştırın sonra tekrar build etmeyi deneyin
JavaScript:
npm install --global yarn

Bilgisayarınızda Nodejs yok ise onu kurun.
Aşağıdaki komudu çalıştırın sonra tekrar build etmeyi deneyin
JavaScript:
npm install --global yarn
1705804606800.png

EDIT: Paketmiş onları yüklüyorum deneyeceğim tekrar.

Çalıştırmak için bazı paketleri yüklemem gerekiyormuş yükledim ve şimdi böyle bir hata alıyorum.

1705805463738.png

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------​

NOT: vite/client'i yükleyemedim böyle bir hata veriyor.

1705805596914.png

Ekli dosyalar

• 1705805859440.png
    1705805859440.png
    59,4 KB · Görüntüleme: 90
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl