Çözüldü Litminions permissions yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FleYuno
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 437
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FleYuno

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
FleYuno

Discord:

justbblack

Sunucumda oyuncunun o komutu kullanabilmesi için ihtiyacı olan permleri vermeme rağmen oyuncu komutu kullanamıyor

Plugin: Litminions
Komut: /minion
Gerekli Perm: litminions.player.* (Oyuncuların bu plugin için ihtiyacı olan tüm permissionları kapsıyor tek tek tüm permleri de verdim sonuç aynı)

Herşey doğru lakin birşey sorun çıkartıyor oyuncunun o komutu kullanması için ve bir türlü bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Sunucunuzda herhangi bir komut engeleyici yada belirli bir komuta izin veren skript veya plugin varmıdır.

Skriptlerin içinde sadece oyuncularin girebileceği komutların ayarlandığı bir skript varmıdır.

Skriptlerin içinde sadece oyuncularin girebileceği komutların ayarlandığı bir skript varmıdır.
Var hocam ama bu konu ile alakalı bir komut yada birşey bulunmamakta ama bir tahmininiz varsa söyleyin kontrol edeyim hemen

Söyle bir ara kendimde yaşamıstım.Sadexe oyuncularin belli konutlarını kullanmasına izin veren skriptler var.Mesela lobby plugin paketlerinde oluyor sadece belli komutlara erişim veriliyor.Ayrıca kullandığınız plugin paketi hazır paket ise hangi paket olduğunu söyler iseniz size yardımcı olabilirim.

Söyle bir ara kendimde yaşamıstım.Sadexe oyuncularin belli konutlarını kullanmasına izin veren skriptler var.Mesela lobby plugin paketlerinde oluyor sadece belli komutlara erişim veriliyor.Ayrıca kullandığınız plugin paketi hazır paket ise hangi paket olduğunu söyler iseniz size yardımcı olabilirim.
Discord dan yazdım dilerseniz ordan devam edelim

Öncelikle merhaba herhangi bir istek gelmedi.Ayrıca forum dışına çıkmamız pek etik olmaz.Skriptlerin ss lerini dc yda burdan iletebilirseniz yardımcı olabilirim size.

Öncelikle merhaba herhangi bir istek gelmedi.Ayrıca forum dışına çıkmamız pek etik olmaz.Skriptlerin ss lerini dc yda burdan iletebilirseniz yardımcı olabilirim size.
Kullanmış olduğum paketleri veya skriptleri burada paylaşmak istemediğim için discord üzerinden görüşmek istiyorum profilinizde bulunan discord adresine istek gönderdim ama sanırım yanlıs oldu siz gönderin isterseniz
Discord:Riasarina

CommandWhitelist eklentisininde gerekli düzenlemer yapılarak sorun halledildi.

Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl