Bulundu LITETURK sunucusu, yeni sunucu ortağını arıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MelihElkoca

Altın Benim Yeni Sevgilim
Elmaslar
301
Herkese selamlar!
LiteTürk sunucusu olarak yenilikçi ekibimizin başına yeni deneyimli sunucu ortağı arıyoruz!

Yükselen sunucumuz içerisinde, maddi olarak yardımcı olabilecek ve deneyimiyle yönetim ekibini yönetibilecek yeni bir ortak arıyoruz.

Gerekenler:
-Maddi Destek
-Sunucu yönetiminde deneyimli

Başvuru formu:
Ad:
Soyad:
Hakkınızda:

2021-04-27_21.42.46.png

2021-04-27_22.02.50.png

Bu kadar çok oyuncu çeken sunucunun ping değerleri niye bu kadar kötü ve size katılmak isteyen biri "neden size" katılmalı?

Bu kadar çok oyuncu çeken sunucunun ping değerleri niye bu kadar kötü ve size katılmak isteyen biri "neden size" katılmalı?
Öncelikle selam, görseller bilerek pingli bir şekilde konulmuştur. Sunucunun başarısının bir görseli olarak anlayabilirsiniz. Makine üzerine yapılan birçok taraftan gelen saldırılardan kaynaklanmaktadır. Eğer bir işi başarıyorsan, köpekler üstüne üşüşür. Değişmez gerçektir.

Bu işin en iyilerinden olacak ve bazılarını yerinden edeceğimiz için bu görseller ile konuyu açtım.

Katılmak istiyen, yükselişi görüp bir şeyler başarmak istiyorsa ailemizle beraber her zaman kapımız açık.

İlker hala çalışıyor mu?

Umarım aradığınız ortağı bulursunuz fakat bu dönemde MADDİ açıdan yardımcı olabilecek birilerini bulabileceğini sanmıyorum.

Oyuncuların %99'ının interneti yok nerdeyse bir çoğu afk hesap sanırım.

Umarım aradığınız ortağı bulursunuz fakat bu dönemde MADDİ açıdan yardımcı olabilecek birilerini bulabileceğini sanmıyorum.
Güzel şeyler, kriz döneminden doğar. Bir iş gözüyle bakabilen, hobisini kazanca dönüştürmek için bazı şeyleri feda edebilecek kişiler kazanacaktır. Teşekkürler yorumunuz için <3.

Tekrar baktım da 3 kurucusunuz.
4. bir kurucu daha gelirse çok fikir ayrımı olmaz umarım.
Maddi konuda bu kadar oyuncu ve 3 kurucu ile nasıl maddi sorun yaşıyorsunuz anlayamadım, biraz garibime geldi ama normal olabilir.

Çakma lobide UUIDSpoof - Fix kullanıyorsunuz.

O plugin kolay bir şekilde bypasslanıyor.

Başka bir koruma plugini kullanmıyorsanız değiştirin.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl