Çözüldü liteboard sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KullaniciAdiDegisti26

Altın Benim Yeni Sevgilim
Elmaslar
39
Minecraft
iKaanFG

Discord:

Kaan#9083

groupmanager kullanıyom kendimi kurucu grubuna koydum liteboard &rYetkin: &a%vault_group% deniyom default gözüküyo %vault_rank% deniyom yine default acil cözüm bi sorundaha oldu liteboard boards bölümünü sıfırladım plugin kendisinin oldugu dünyaya gidiyom sıkıntı yok onları siliyom hub.yml acıyom hazırladıgımı koyuyom her girişte reload atmam lazım oluyor yoksa gözükmüyo scoreboard
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
groupmanager kullanıyom kendimi kurucu grubuna koydum liteboard &rYetkin: &a%vault_group% deniyom default gözüküyo %vault_rank% deniyom yine default acil cözüm
Groupmanager pluginini sil ve tekrar yükle ve configden ayar değiştirme.

Liteboardıda sil güncelle
sildim güncelledim ve liteboardın kendi scoreeboard oldugu dünya oto world /mvtp world kullandım sıkıntısız oluyo ikisini sildim yml hub.yml actım ordaki kendi scoreboard kopyala yapıstır sonra ordaki scoreboard alanını düzenledim enable world hub yaptım world yerine cık gir yapmada her gidiyor scoreboard tabda gidiyor
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ordan yaptıgıma bakabilirsin ne hatasından dolayı bu hata oluyor infoboard kullancam nasıl ayarlanıyor bilmiyorum liteboard benmi hata yapıyom bilmiyom sıkıntı cıkıyor ordan bakabbilirsin benimkne
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

sildim güncelledim ve liteboardın kendi scoreeboard oldugu dünya oto world /mvtp world kullandım sıkıntısız oluyo ikisini sildim yml hub.yml actım ordaki kendi scoreboard kopyala yapıstır sonra ordaki scoreboard alanını düzenledim enable world hub yaptım world yerine cık gir yapmada her gidiyor scoreboard tabda gidiyor
ordan yaptıgıma bakabilirsin ne hatasından dolayı bu hata oluyor infoboard kullancam nasıl ayarlanıyor bilmiyorum liteboard benmi hata yapıyom bilmiyom sıkıntı cıkıyor ordan bakabbilirsin benimkne
malesef olmadı hicbi çözüm

Son düzenleme:
infoboard kullan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl