Çözüldü LiteBans Taba Basıldığı Zaman Otomatik İsim Doldurmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

thewagno

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
18
Minecraft
thewagno

Discord:

thewagno

Problem genel olarak başlıkta belirtmiş olduğum gibi normalde pluginde bir sıkıntı yokken durduk yere sıkıntı çıkartmaya başlıyor (plugini spigotmc üzerinden temin ettim) Velocity sunucuma kurulu alt sunuculara da kurdum ancak tab tuşuna basınca normalde oyuncunun ismini otomatik doldurması gerekirken bu işlem gerçekleşmiyor isimler tek tek yazmak gerekiyor bu da karmaşık isimlerde hatalı isim yazımına ve farklı bir oyuncunun banlanmasına sebep olabiliyor. Yardımcı olabilecek var ise çok teşekkür ederim

Problem genel olarak başlıkta belirtmiş olduğum gibi normalde pluginde bir sıkıntı yokken durduk yere sıkıntı çıkartmaya başlıyor (plugini spigotmc üzerinden temin ettim) Velocity sunucuma kurulu alt sunuculara da kurdum ancak tab tuşuna basınca normalde oyuncunun ismini otomatik doldurması gerekirken bu işlem gerçekleşmiyor isimler tek tek yazmak gerekiyor bu da karmaşık isimlerde hatalı isim yazımına ve farklı bir oyuncunun banlanmasına sebep olabiliyor. Yardımcı olabilecek var ise çok teşekkür ederim

Merhabalar, Lisanslı eklenti yardımımız için satın aldığınız site içerisinden indirme yazısı, tarih ve saat gözükecek şekilde ekran görüntüsünüzü konuya gönderir misiniz?

Merhabalar, Lisanslı eklenti yardımımız için satın aldığınız site içerisinden indirme yazısı, tarih ve saat gözükecek şekilde ekran görüntüsünüzü konuya gönderir misiniz?
1756992244778.webp

Bu ekran fotoğrafı yeterli mi acaba, başka görüntüler de atmam lazım mı?
İsterseniz komple sayfanın da görüntüsünü atabilirim

Çözümler;

1: velocity.toml dosyasında player-info-forwarding-mode kısmını şununla değiştir; player-info-forwarding-mode = "modern"
2: spigot.yml dosyasında tab-complete: kısmına 0 değerini ver.
3: paper-global.yml dosyasında settings: kısmında: allow-permission-based-completions: buna true değerini ver.
4: paper-global.yml dosyasında command-completion: buna true değerini ver

Bütün hepsini teker teker deneyip sunucuyu yeniden başlatınız ve düzeldimi diye bakınız.

Yetkililerinize litebans.tabcomplete yetkisini verirseniz düzelir.

Problem çözülmüştür ikinizede çok teşekkür ederim :heart:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl