benjamin17
x
Merhabalar
Litebans ve bu tarz ücretli pluginlere destek verirken orjinal olup olmadığına dair satın aldığınız sayfadan indirme butonu yazılı olan bugünün tarihi ile çekilmiş tam bir ekran görüntüsü gerekmektedir. Ekran görüntüsü iletirseniz yardımcı olabiliriz

benjamin17
Sunucu sürümünüz nedir? Sunucu açılırken litebans herhangi bir hata mesajı veriyorum tam bir log dosyasını mclogs isimli siteye yükleyip atarsanız sevinirim.kendi pcmden yapıyorum onunla alakası olabilir mi? yan hesabı sokup banlıyorum ama tekrar giriş yapılıyor.
olabilir Mysql gibi bir taban kullanıyorsan düzgün veriyi kayıt etmiyor da olabilir sadece bir ihtimal LOG dosyasını atarsan çözüm bulabilirizkendi pcmden yapıyorum onunla alakası olabilir mi? yan hesabı sokup banlıyorum ama tekrar giriş yapılıyor.
x
taban 1.19.4 lobi falan bağlı değil ana pcmde survivali direkt acıyorumSunucu sürümünüz nedir? Sunucu açılırken litebans herhangi bir hata mesajı veriyorum tam bir log dosyasını mclogs isimli siteye yükleyip atarsanız sevinirim.
Aynı zamanda bu durum siz örneğin survival dan ban atıyorsunuz ama hala lobiye girebilirsiniz şeklinde mi yoksa hepsine (proxy değilse tek bir sunucu için demek istiyorum) mi giriş sağlayabiliyorlar ?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!