Lise 101| Liseye yeni başlayanlar, YKS'ye hazırlananlar ve mezuna kalanlar..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MsTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.040
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MsTR

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
54
Selamlar!
Liseye yeni başlayanlara, YKS'ye hazırlananlara,mezuna kalanlara hitap eden bir içerik hazırladık. Faydalanmanız dileğiyle..
Sevgiler!
9YoOY3.jpg

Konuyu daha okumadım fakat gözüme ilk bakışta hitap etti diyebilirim, konularına devam etmelisin :)

Konuyu daha okumadım fakat gözüme ilk bakışta hitap etti diyebilirim, konularına devam etmelisin :)

Selamlar!
Konu sende gözüküyormu acaba? İlgin için teşekkür ederim :).

konu dizaynı çok hoşuma gitti ve güzel özetlenmiş olay

Gerçekten çok güzel anlatmışsın eline sağlık. İhtiyacı olan arkadaşlar yararlanacaktır. Konu tasarımı için özel görsel oluşturman da çok tatlı olmuş.
Yazılarla değil de tek bir görselle anlatmışsın anlatacağını. Eline sağlık.

Gerçekten çok güzel anlatmışsın eline sağlık. İhtiyacı olan arkadaşlar yararlanacaktır. Konu tasarımı için özel görsel oluşturman da çok tatlı olmuş.
Yazılarla değil de tek bir görselle anlatmışsın anlatacağını. Eline sağlık.

Selamlar!
İlgin için teşekkür ederim, faydalı olduysam ne mutlu bana.Evet diğer konularımıda incelediysen tasarımlarımı yazıdan çok görsel efekt ile zenginleştirmek isterim. Bunun en büyük sebebi görsel hafızanın diğer hafıza türlerine oranla güçlü olması, ve çok çabuk ilgi çekmesidir.
Sevgiler!

Gerçekten güzel anlatım... Konu tasarımıda mükemmel.. Başarılar..

Liseye başlayan yeni arkadaşlar için birkaç lafım var. İlk olarak Fizik dersi 9. sınıf da 1 ünite dışında aşırı kolay olduğunu söyleyebilirim. Biyoloji dersi sadece ezbere bakıyor. Matematik zeka ve sıkı çalışmaya bakıyor. Kimya ise ezber ve mantığa bakıyor. Benim şahsi fikrime göre sizi en çok Kimya dersi zorlayacaktır. Matematiğin 8. sınıfa göre daha kolay olduğunu söyleyebilirim. Edebiyat dersi gerçekten kolay. Bunun yanı sıra Tarih ezberinizin kuvvetine göre gücünü gösterecektir. En son olarak Coğrafya tamamen ezberdir. ( Coğrafya dersi tam anlamıyla hayatımdan gerçekten bezdirdi. )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl