Çözüldü Lisans hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yusuf_Strafe

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
xQreazy

Discord:

Moonlight#2372

herkese selamlar yakın bir zaman içerisinde bir project hizmetine başladım bir site satın aldım orada bana verilen lisans kodu ile bir lisans plugini oluşturdum fakat benim bu lisansı devreye sokmam için plugins klasörüne atmam gerekli satın alan kişi bunu silerek lisansı geçebilir sizlerden isteğim mnbg gibi herhangi bir eklentiye nasıl entegre edebilirim lütfen yardım edermisiniz

yardım edebilecek varmı

dcni at lisans sistemi konusunda yardımcı olayım

Konu çözüldüyse kilitleyiniz.

herkese selamlar yakın bir zaman içerisinde bir project hizmetine başladım bir site satın aldım orada bana verilen lisans kodu ile bir lisans plugini oluşturdum fakat benim bu lisansı devreye sokmam için plugins klasörüne atmam gerekli satın alan kişi bunu silerek lisansı geçebilir sizlerden isteğim mnbg gibi herhangi bir eklentiye nasıl entegre edebilirim lütfen yardım edermisiniz​
Eğer bir eklentiyi satın alan kişi, eklentinizin lisans kontrolünü atlamak için basitçe dosyaları silerek geçebiliyorsa, bu durumu daha güvenli hale getirmek için çeşitli önlemler almanız gerekebilir. İşte bu tür bir durumu ele almak için atabileceğiniz adımlar:
  1. Lisans Kontrolü Geliştirme: Lisans kontrolünüzü daha karmaşık ve güvenli hale getirmeniz önemlidir. Özellikle lisans kodlarını veya anahtarlarını eklentinin kodunun içine gizlemelisiniz. Ayrıca lisans kontrolünü daha sıkı bir şekilde kodunuzun içine entegre edebilirsiniz.
  2. Lisans Kontrolünü Sunucu Tarafında Yapma: Lisans kontrolünü sunucu tarafında yaparak, eklentiyi kullanmak için geçerli bir lisansa sahip olmayan kişilerin sunucuya erişmesini önleyebilirsiniz. Bu, lisans doğrulamasını sunucu tarafında yaparak eklentiyi kullanmadan önce bir kullanıcının geçerli bir lisansa sahip olup olmadığını kontrol etmenizi sağlar.
  3. Lisans Kontrolünü Çevrimdışı Olarak Yapma: Eklentinizin lisans kontrolünü sunucuyla çevrimdışı olarak da yapabilirsiniz. Kullanıcılar eklentiyi başlatmadan önce internete bağlı olmaları gerekebilir ve lisans doğrulaması sunucudan bağımsız olarak gerçekleşebilir.
  4. Lisans Süresi Kontrolü: Lisanslarınızın süresini takip edin ve süresi dolan lisansları devre dışı bırakın. Kullanıcıların lisanslarını güncellemeleri gerektiğini hatırlatan bildirimler ekleyebilirsiniz.
  5. Şifreleme ve Güvenlik İyileştirmeleri: Eklentinizin lisans kontrolünü daha güvenli hale getirmek için şifreleme ve diğer güvenlik önlemlerini kullanabilirsiniz. Verileri güvende tutmak için HTTPS kullanmanız da önemlidir.
  6. Sık Güncellemeler: Eklentinizin güvenlik açıklarını düzeltmek ve lisans kontrolünü güncellemek için düzenli olarak güncellemeler yayınlamak önemlidir.
  7. Lisans Doğrulama Hizmeti Kullanma: Lisans doğrulaması için özel bir lisans hizmeti kullanabilirsiniz. Bu tür bir hizmet, lisansların daha güvenli bir şekilde yönetilmesine ve doğrulanmasına yardımcı olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl