Lisa Studio - Server Launcher

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CaptainDamon

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
8
Merhaba arkadaşlar bu gün sizlere yapımı yaklaşık 1.5 ay kadar süren launcher'in arayüz görünümünü paylaşmak istedim.
Nerdeyse tüm buglar ve olası hatalar engellendi, (otomatik texture pack, otomatik java yükleme v.s) methodları sağlandı.
Sunucu'ya diğer (teamextreme, hanibax) gibi bağlantılar launcherler engellendi. Halen geliştirmeye devam ediyoruz, belki projesini bittikden sonra ücretsiz olarak form'da paylaşabilirim. İyi yada kötü yorumlarınızı bekliyorum.
(Not: duyurlar kısmı website'ye bağlı sürekli güncellenebilmektedir, görseldeki doluluk oran kısmı beta'dır örnek amaçlı başka bir sunucudan veri çekilmiştir.)

I02Ryd.jpg

beyefendidiyebiri#4062​

Discord adresinize iletişim sağlayamadım rica etsem siz bana geri dönüş yaparmısınız.
aatalay#3107

Başarılı olmuş.

Mükemmel olmuş eline sağlık.

buralar kalite koktu :)

Discord adresinize iletişim sağlayamadım rica etsem siz bana geri dönüş yaparmısınız.
aatalay#3107
İletişim sağlandı.
Başarılı olmuş.
Teşşekür ederim.
Mükemmel olmuş eline sağlık.
Değerli yormunuz için teşşekür ederim.
buralar kalite koktu :)
Ciğerlerimiz açılsın biraz xd

E F S A N E demek istiyorum ama çok az bilgi vermişsiniz biraz launcher özeliklerini belirtin lütfen

Abdullah T.#5702 İletişim Sağlarmısınız.

Çok güzel olmuş, umarım hep böyle devam edersiniz. Rica etsem Discord'dan iletişim sağlar mısınız Achilia~/untitled.eh#0627

Son düzenleme:
Çok güzel ve efsane bir proje. Başarılar diliyorum. İletişim sağlar mısınız?

Abdullah T.#5702 İletişim Sağlarmısınız.
Discord üzerinden istek yolladım.
Çok güzel olmuş, umarım hep böyle devam edersiniz. Rica etsem Discord'dan iletişim sağlar mısınız Nazdravia~/untitled.eh#0627
Çok güzel ve efsane bir proje. Başarılar diliyorum. İletişim sağlar mısınız?

Uzun zaman sonra ilk defa birisinin Launcher yaptığını gördüm. Aynı zamanda yaratıcı fikirlerin olduğu bir yapım olmuş. Helal olsun!

Çok güzel olmuş eline sağlık kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl