LipsosCraft Pluginer Alımı !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YunusShepherd

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
7
Minecraft
YunusShepherd
backgrounder.jpg

Merhaba forum takipçileri; bugün sizlerde LipsosCraft sunucumuzda alım olacağını ve başvuru yapan arkadaşları aramızda görmek için bir konu açmış bulunmaktayız. Umarım başarılı olursunuz, sunucu bilgilerimiz konu içerisinde mevcuttur.

⇤⇥

Sunucu Bilgileri
LipsosCraft sunucumuz 250 (Arttırılabilir) kapasitelidir. Gelecek günlerde gelişecek ve sizlere güzel oyun desteği sunacaktır. 8 (Arttırılabilir) RAM bulunmakta.
İletişim Bilgileri
İletişim için bize;
Discord : Yunus Emre#2361
Discord : zeroxhg#9066
E-Mail : [email protected]
adresleri üzerinden ulaşabilirsiniz.

Başvuru Formu
Ad/Soyad;
Yaş;
İletişim adresi (Skype/E-mail vb.)
Örnek çalışmaları;

Ekibimizde Alım Yapılacak Bölümler
Ekibimizi aşağıda olacak alım yapılacak bölümlerden oluşturacağız. Bölümler;
➸ Pluginer
➸Skripter

⇤⇥

İlginiz için teşekkürler, iyi oyunlar.

↓↘↙↓
İyi forumlar!

Son düzenleme:
İyi Alımlar Bu Arada Bu Gibi Alımlar Başarısız Oluyor Bence MC-TR Gibi Siteden Bir Plugin Paketi Bulup Editliye Bilirsin Veya Para İle Satın Ala Bilirsin İyi Oyunlar

İyi Alımlar Bu Arada Bu Gibi Alımlar Başarısız Oluyor Bence MC-TR Gibi Siteden Bir Plugin Paketi Bulup Editliye Bilirsin Veya Para İle Satın Ala Bilirsin İyi Oyunlar
Düşüncen için teşekkürler.

Ad/Soyad; Ömer Demir
Yaş; 17
İletişim adresi (Skype/E-mail vb.): Dc Hacked#5655 email:[email protected]
Örnek çalışmaları;BirçokVar iSTERSEN ÖZELDEN ATAM DC GEL

..............................

Son düzenleme:
Ad;Gökhan
Yaş;18
İletişim adresi (Skype/E-mail vb.)Geri dönerseniz verebilirim.
Örnek çalışmaları; Henüz java programlamayı bitirdim.Daha önce plugin kodlama deneyimim olmadı ve yeni başladım bu işe ama isterseniz size yardımcı olabilirim hiçbir yetki de istemiyorum sadece sizin istediğiniz pluginleri yapmayı denerim tecrübe olur benim için.

Ad;Gökhan
Yaş;18
İletişim adresi (Skype/E-mail vb.)Geri dönerseniz verebilirim.
Örnek çalışmaları; Henüz java programlamayı bitirdim.Daha önce plugin kodlama deneyimim olmadı ve yeni başladım bu işe ama isterseniz size yardımcı olabilirim hiçbir yetki de istemiyorum sadece sizin istediğiniz pluginleri yapmayı denerim tecrübe olur benim için.
Bize biraz daha profesyonel birisi gerekiyor sonuç olarak bir sunucu açacağız ve bu sunucunun buglarını açıklarını kontrol edip düzeltebilecek birisi olması lazım istersen dc den ekleyebilirsin yinede konuşabiliriz bu konuyu detaylı olarak.
Dc id : zeroxhg#9066

Başvuru Formu
Ad/Soyad; * ŞAHİN
Yaş; 14 (Bu işin yaşı olmaz)
İletişim adresi : Discord ; Arda |#5892
Örnek çalışmaları; Ücretsiz bir paket yapmadım hiç ama bir çok sunucuda skripter ve pluginer oldum. Şuan halâ bir sunucuda skripterım. İsterseniz beni her yerde deneyebilirsiniz.

güzel konu hadi bakıym

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl