LionCraft.gq | Creative | FFA | SkyBlock

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

By_Mehmet_46

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Reklam.png
2019-03-04_18.36.28.png
2019-03-04_18.38.32.png
2019-03-04_18.39.04.png
2019-03-04_18.40.34.png
2019-03-04_18.42.41.png

Kopyalanabilir ip adresi: LionCraft.gq

4GB Ram ile nasıl 3 oyun kurdunuz batihostun 8GB olmadan bungeecord kurmayı yasakladığını biliyorum yoksa siz dünyaları ayırıp mı kurdunuz eğer 3 oyunuda dünyaları ayırıp kurduysanız bu pek hoş değil ve kötü olur bilin.

3 oyunla 4GB ram mantıksız. Oyun lagdan oynanamaz. Ayrıca sunucunuz geliştirilmesi lazım, iyi günler

4GB Ram ile nasıl 3 oyun kurdunuz batihostun 8GB olmadan bungeecord kurmayı yasakladığını biliyorum yoksa siz dünyaları ayırıp mı kurdunuz eğer 3 oyunuda dünyaları ayırıp kurduysanız bu pek hoş değil ve kötü olur bilin.
Peki
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

3 oyunla 4GB ram mantıksız. Oyun lagdan oynanamaz. Ayrıca sunucunuz geliştirilmesi lazım, iyi günler
Sunucu kapandı, yaz aylarında tekrar açılacaktır, ve ayrıca 4 gb ile 5 oyun kurdum 0 lag 19.98 TPS ile rahatca oynattım oyuncuları.

Peki
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sunucu kapandı, yaz aylarında tekrar açılacaktır, ve ayrıca 4 gb ile 5 oyun kurdum 0 lag 19.98 TPS ile rahatca oynattım oyuncuları.
Kalite -378 o zaman ne diyeyim sana Multiverse-Core ile dünyalar arası geçişi sağlayıp kalitenin adının bile geçmediği bir sunucu kurmuşsun.

Kalite -378 o zaman ne diyeyim sana Multiverse-Core ile dünyalar arası geçişi sağlayıp kalitenin adının bile geçmediği bir sunucu kurmuşsun.
Yaz aylarında açılacak olan sunucuyu bekle beta olarak açılmış bir sunucu bu.

Oyunları kodluyorum, sana kalite göstereceğim merak etme.
Dediğin kalite eğer Bungeecord bile kullanmadan hub yapmaksa kalitenin adının bile geçemeyeceği sunucu olamayacaksınız size kalitesiz sunucunuzda iyi günler dilerim.

Konu tasarımı idare eder , haritalar muhteşem görünüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl